Τα εγκαίνια της ” Έκθεσης Ζωγραφικής” αφιερωμένη στην Έπαυλη του Ηρώδη Αττικού και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους (videos & photos)

0

Χθες βράδυ άνοιξε με επιτυχία, η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων συμπλήρωσης των 201 χρόνων από τη σύγκληση της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στο Άστρος το 1823 ,με τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Φίλων Παραλίου Άστρους, που είναι αφιερωμένη στην Έπαυλη του Ηρώδη Αττικού και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους.

Πρόκειται για ομαδική έκθεση ζωγραφικής του τμήματος ενηλίκων του Συλλόγου, υπό την καθοδήγηση της εικαστικού κ. Τζωρτζίνας Κωστοπούλου.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά όπως θα δείτε παρακάτω με το φωτογραφικό υλικό που σας παραθέτουμε, και σας προτείνουμε να την επισκεφθείτε από κοντά και απολαύστε τα υπέροχα  έργα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο αντιδήμαρχος κ. Π. Καμπουρολίας ,στην συνέχεια κάλεσε για σύντομους χαιρετισμούς, τον Δήμαρχο κ. Γ. Καμπύλη, τον πρόεδρο του πολιτιστικού Παρ. Άστρους κ. Κ. Κοράλη και την εικαστικό κ. Τζωρτζίνα Κωστοπούλου. Παραβρέθηκαν ακόμα, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Δ. Κόλιας, Α.Μπάρλα & Κ. Καμπύλης, ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Άστρους κ.Χ.Κανατάς και το μέλος τ/σ κ.Α.Γαρδικιώτου, και πλήθος δημοτών.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Χρήστος Ευθυμίου» του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη» από 09 έως 15 Μαΐου με ώρες λειτουργίας 10:30-13:30 και 18:00-21:00.

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ, για το astros-kynourianews.gr: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ