Φανταστική επιτυχία είχε το «Αστρινό Καρναβάλι 2024» (video & photos)

0

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος το « Αστρινό Καρναβάλι 2024» αφιερωμένο στον αείμνηστο Λάμπρο Κουρόγιωργα , πρωτεργάτη για χρόνια  του καρναβαλιού με την ομάδα του τους “Πειρατές” που χθες απέδειξαν ότι θα είναι οι άξιοι συνεχιστές του!

Αρκετός κόσμος από το Άστρος  και από τη γύρω περιοχή παρακολούθησαν το καρναβάλι, χόρεψαν, γέλασαν και ευχαριστήθηκαν με τα θέματα και τα άρματα  που παρουσιάστηκαν.

Το καρναβάλι  το παρουσίασε με επιτυχία ο συντοπίτης μας ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας, διοργανωτής του καρναβαλιού ήταν ο δήμος  μας, σε συνεργασία με την Κοινότητα Άστρους , με την βοήθεια επαγγελματιών, αλλά και με την συμμετοχή πολλών Συλλόγων της περιοχής.

Φέτος το καρναβάλι ήταν και πάλι  εντυπωσιακό ,με άρματα ,με φαντασία και καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά, με πολύ προσωπική δουλειά των ομάδων, για να επιτύχουν  αυτό το αποτέλεσμα. Καθώς και η συμμετοχή πολλών καρναβαλιστών, όπου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και για αυτό το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό.

Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα και διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι.

Μετά το πέρας του καρναβαλιού ,ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία  για χορό και κεράσματα από μπουφέ με κρασί και μεζεδάκια.

Τελειώνοντας, πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια από το astros-kynourianews.gr σε όλους όσους βοήθησαν και όσους συμμετείχαν στο φετινό « Αστρινό Καρναβάλι 2024»

Και του χρόνου να είμαστε καλά. Καλή Σαρακοστή.

Tο astros-kynourianews.gr ήταν εκεί όπως πάντα με αναλυτικό ρεπορτάζ και σας παρουσιάζουμε στιγμιότυπα από το καρναβάλι, για να τό δουν όσοι Αστρινοί  και κάτοικοι της περιοχής   δεν μπόρεσαν φέτος να παραβρεθούν, καθώς και οι απόδημοι που μας παρακολουθούν ανελλιπώς και μαθαίνουν τα νέα μας.

Επιμέλεια-Παρουσίαση-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr: Μιχάλης & Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΤΟ “ΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ” Μέρος No 1

No 2

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ