Ολοκληρώθηκε το 2ο Agios Petros Climbing Festival

0

Mε τη βράβευση των νικητών του fingerboard competition ολοκληρώθηκε χθες, Σάββατο 13 Απριλίου, η πρώτη ημέρα του 2nd Agios Petros Climbing Festival. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και οι κληρώσεις δώρων για όλους τους συμμετέχοντες.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

 
Μπορεί να είναι εικόνα αναρρίχηση
 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 2ο Agios Petros Climbing Festival.

Ο καιρός ήταν σύμμαχος των αναρριχτών και των επισκεπτών, οι οποίοι πέρασαν ενα ιδιαίτερο διήμερο στο χωριό μας, γεμάτο δραστηριότητες. Το μεσημέρι του Σαββάτου, διοργανώθηκε διαγωνισμός fingerboard στην κεντρική πλατεία του χωριού, με τον νικητή να αντέχει σχεδόν 100 δευτερόλεπτα…κρεμασμένος στο fingerboard, ενώ το βράδυ, στο ισόγειο του κοινοτικού καταστήματος, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας απεύθυναν χαιρετισμό στους αθλητές.

Την επόμενη μέρα, το πρωί της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε πεζοπορία στο κεδρόδασος της Μαλεβής από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Πέντε.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, όσους βοήθησαν για την άψογη διοργάνωση, τούς εθελοντές διασώστες Τρίπολης, και ιδιαίτερα τους συμπατριώτες μας, τον κ. Μαρίνο Παινέση που ανέλαβε να στηρίξει οικονομικά το φεστιβάλ, και τον κ. Θάνο Παππά που ανέλαβε το οργανωτικό κομμάτι. Ραντεβού του χρόνου, για την 3η διοργάνωση!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που σκαρφαλώνουν

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ