Δείτε στιγμιότυπα από την περιφορά των Επιταφίων των ενοριών Αγ. Νικολάου – Αγ. Παύλου Άστρους & Αγ. Αναργύρων Βερβένων (videos & photos)

0

Ο κακός καιρός φέτος δεν επηρέασε  την περιφορά των Επιτάφιων και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους κατοίκους, αλλά και στους επισκέπτες να τους ακολουθήσουν ,όπως γίνεται κάθε χρόνο, με την καθιερωμένη συνάντηση των Επιταφίων και από τις τρεις ενορίες, Αγ. Νικολάου – και Αγ. Παύλου Άστρους & Αγ. Αναργύρων Βερβένων, στην κεντρική πλατεία του Άστρους.

Πλήθος πιστών κατέκλυσαν όλες τις ενορίες και με ευλαβική κατάνυξη παρακολούθησαν την ακολουθία της Μ. Παρασκευής. Η περιφορά έγινε με την συνοδεία της Φιλαρμονικής του δήμου μας και πλήθος πιστών.

Παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας κ. Γ. Καμπύλης ,ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ κ. Β. Κοντοζαμάνης, η αντιδήμαρχος κ. Α. Μπάρλα, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Δ. Γκαύρος, ο πρόεδρος  της δ/κ Άστρους κ. Κ. Μπάρλας και μέλη του  τ/σ, καθώς και πλήθος δ/σ , ο πρώην δήμαρχος κ.Γ. Δαλιάνης και πλήθος πιστών.

Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους! Με υγεία…

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ, για το astros-kynourianews.gr: Φώτης & Μιχάλης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ