DEMO Business Days 2023

0

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

DEMO Business Days 2023

Για ακόμη μια χρονιά, η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, συμμετείχε στον ετήσιο θεσμό «Business Days 2023»  που διοργανώνει επί σειρά ετών σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Στην ολοήμερη εκπαιδευτική εκδήλωση που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία και τους χώρους παραγωγής της DEMO στο Κρυονέρι, 35 τελειόφοιτοι και απόφοιτοι θετικών και πολυτεχνικών σχολών είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας και να ενημερωθούν για το επιχειρείν της εταιρείας, να ξεναγηθούν στις μονάδες παραγωγής και τα σύγχρονα εργαστήρια αλλά και να συζητήσουν για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει η DEMO.

Τους συμμετέχοντες χαιρέτισε ο κος Δημήτρης Δέμος, Διευθύνων Σύμβουλος της DEMO ΑΒΕΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία της εταιρείας, τα στρατηγικά πλάνα για το μέλλον και τις αξίες που διαχρονικά διέπουν τη λειτουργία της DEΜΟ, ενώ μεταξύ άλλων επισήμανε πως «Η αριστεία είναι σημαντική, όμως η προσωπικότητα του καθένα μας πάντα υπερέχει. Η πολυπραγμοσύνη, τα ποικίλα ερεθίσματα και το πηγαίο ενδιαφέρον για μάθηση είναι αυτά που συνθέτουν έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα».

Ο θεσμός Business Days διαγράφει μια πολυετή και σπουδαία ιστορία καθώς ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 από τον κο Ιορδάνη Λαδόπουλο, π. Καθηγητή ΑΣΟΕΕ, έχοντας ως φιλοσοφία τη σύνδεση μεταξύ του πανεπιστημίου και του κόσμου των επιχειρήσεων, με στόχο την ολοκληρωμένη κατάρτιση των φοιτητών, τόσο με θεωρητικές όσο και με πρακτικές γνώσεις.

Με την υλοποίηση δράσεων που στηρίζουν την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα, η DEMO επιβεβαιώνει τον στρατηγικό προσανατολισμό της να αποτελεί κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη του ελληνικού φαρμακευτικού κλάδου και της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, δίνοντας κίνητρα και ευκαιρίες στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Ελλάδας. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία έχει δημιουργήσει εδώ και 6 χρόνια το πρόγραμμα υποτροφιών και πρακτικής άσκησης «Start Your Journey» για να ενισχύσει αριστούχους νέους και νέες επιστήμονες έως 29 ετών στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα με στόχο την προαγωγή της επιστήμης, την ενίσχυση του φαρμακευτικού κλάδου και τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους στην Ελλάδα.

-ΤΕΛΟΣ-

Σχετικά με τη DEMO ABEE

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη στην παραγωγή ενεσίμων, με σύγχρονες εγκαταστάσεις 66.000 τ.μ. που περιλαμβάνουν 4 παραγωγικές μονάδες, 25 γραμμές παραγωγής και εργαστήρια έρευνας και ποιοτικού ελέγχου. Η DEMO απασχολεί σήμερα πάνω από 1.300 εργαζόμενους σε Αττική και Θεσσαλονίκη και είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στην Ελλάδα στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών. Η εταιρεία έχει ευρεία δραστηριότητα διεθνώς εξάγοντας πάνω από το 85% της παραγωγής της, ενώ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Σήμερα η DEMO υλοποιεί ένα πολύπλευρο επενδυτικό πλάνο 356εκ.ευρω που εστιάζει στην ενίσχυση της θέσης της διεθνώς και την είσοδό της σε τομείς με υψηλή αναπτυξιακή προοπτική όπως η ανάπτυξη και παραγωγή πρώτων υλών και βιοομοειδών φαρμάκων. Μάθετε περισσότερα στο www.demo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ