23/2: Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ διοργανώνει ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

0

Δελτίο τύπου

Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ διοργανώνει ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΜΑΙΝΑΛΟ με ομιλήτρια την Βουλευτή και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΕΤΗ ΠΕΡΚΑ, η οποία το πρωί της ίδιας μέρας θα επισκεφτεί φορείς και συλλογικότητες στη Μεγαλόπολη. Στις  6μ.μ. θα δώσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα της εκδήλωσης.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας της ιδρυτικής συνδιάσκεψης του νέου πολιτικού φορέα αρχές Μαρτίου, απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Αρκαδίας προκειμένου να συμμετέχουν στο διάλογο που θα οδηγήσει στη συγκρότηση ενός πολιτικού κόμματος της ριζοσπαστικής και οικολογικής αριστεράς.

Τα αδιέξοδα στα οποία οδηγούν οι επιλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά και η αδυναμία διατύπωσης εναλλακτικής πρότασης από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, κάνουν ακόμα πιο επιτακτική τη συμμετοχή ενός τέτοιου πολιτικού κόμματος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου κι αυτό θέλει να εκφράσει η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Οι ιδέες και οι αγώνες για να ανθίσουν απαιτούν συμμετοχή και οργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ