20/9:Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ με 10 θέματα

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν-3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1.    Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Γεώργιος – Δήμαρχος

2.    Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την ανασυγκρότηση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστρίου.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Γεώργιος – Δήμαρχος

3.    Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5χ5 στην Τ.Κ. Δολιανών».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαμαρτζής Γεώργιος – Αντιδήμαρχος

4.    Χορήγηση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ασφαλτόστρωση Δημοτικών δρόμων στην Τ.Κ. Παραλίου Άστρους».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαμαρτζής Γεώργιος – Αντιδήμαρχος

5.    Ανασυγκρότηση της επιτροπής επίλυσης διαφορών καθαριότητας, του άρθρου 33 παρ. Α’ της υπ’ αριθμό 185/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Κατσής Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

6.    Έγκριση καταβολής εξόδων παράστασης στον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Βόρειας Κυνουρίας».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Βεκιάρης Βασίλειος – Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.

7.    Συμπλήρωση της υπ’ αριθμό 182/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τον ορισμό μελών για την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης» Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Αναγνωστάκου/Χατζηγιάννη Χριστίνα – Πρόεδρος ΔΕΥΑ

8.    Συμπλήρωση της υπ’ αριθμό 183/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τον ορισμό μελών για την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Καμπύλης Γεώργιος – Δήμαρχος

9.    Τροποποίηση της υπ’ αριθμό 186/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τον ορισμό μελών για τη συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής – Πρόεδρος Δ.Σ.

10.    Ορισμός μελών για την συγκρότηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Δαλιάνης Ιωάννης – Εντεταλμένος Δ.Σ.

 

 

 

 

 

 

 

Ο

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

 

 

 

Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ