Χριστουγεννιάτικη αθλητική γιορτή στο γήπεδο Άστρους (video & photos)

0

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία,η προγραμματισμένη Χριστουγεννιάτικη αθλητική γιορτή στο γήπεδο του Άστρους.Η γιορτή αυτή οργανώθηκε για πρώτη φορά σε αθλητικό χώρο,με πρωτοβουλία  του προέδρου της Αθλητικής επιτροπής κ.Γιάννη Δαλιάνη.

Στη σημερινή εκδήλωση,συμμετείχαν μικροί αθλητές από τις ακαδημίες της περιοχής,καθώς και η παιδική  χορωδία από το Αρκαδικό Ωδείο με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.Την εκδήλωση συντόνιζε ο γυμναστής κ.Δημήτριος Λαλουδάκης,ξεκινώντας με χαιρετισμό του κ.Γιάννη Δαλιάνη,ο οποίος καλοσώρισε όλους τους παρευρισκόμενους, τους οποίους ευχαρίστησε και υποσχέθηκε ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις και  σε άλλα γήπεδα στο μέλλον.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν χαιρετισμοί του δημάρχου κ.Γιώργου Καμπύλη καθώς και του προέδρου και αντιπροέδρου της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης Γ. και Δ. Μποροβήλου  και του πρόεδρου της τ/κ κ.Κ. Μπάρλα.

Ακολούθησε η φωταγώγηση  του χριστουγεννιάτικου δέντρου και ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το  Αρκαδικό Ωδείο του κ.Σ Κουτίβα.

Στο τέλος, οι καλεσμένοι γεύτηκαν νόστιμα γλυκίσματα από τον μπούφε που είχε στηθεί.

Κλείνοντας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο πρόεδρος του Δ.Σ κ.Θ Πλακοκεφάλος, οι αντιδήμαρχοι,αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της τοπικής κοινότητας,ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ  κ.Σ. Τσαγγούρης,εκπρόσωποι των τοπικών ομάδων,με κύριους πρωταγωνιστές γονείς και παιδιά.Επίσης από την ομάδα του Αστέρα,εκτός από τον Πρόεδρο κ.Μποροβήλο,παραβρέθηκαν και οι παίκτες του Αστέρα,Χριστόπουλος και Αντζουλάς καθώς και η μασκότ της ομάδας,που φωτογραφήθηκε με τα μικρά παιδιά.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Εισαγωγή-Δ.Λαλουδάκης

Χαιρετισμός κ.Γ.Δαλιάνη


Χαιρετισμοί -δημάρχου κ.Γ.Καμπύλη κ.κ Μποροβήλος- Κ.Μπάρλας

Άναμμα δένδρου-τραγούδια

Μπουφές

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ