Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, προσφοράς αγάπης προς τους συνδημότες μας σε ανάγκη…

0

Τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων η σκέψη μας είναι σε όσους έχουν ανάγκη και για το σκοπό αυτό ,ενώνουμε τις δυνάμεις μας στο κοινό πεδίο του αθλητικού ιδεώδους και του φίλαθλου πνεύματος.

Έτσι και σήμερα στο Άστρος ,γονείς και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα του Α.Ο Πήγασου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους και συμμετείχαν σε αγώνα μπάσκετ που διοργάνωσαν για φιλανθρωπικό  σκοπό .

Συγκεντρώθηκε  σημαντική ποσότητα τροφίμων, την οποία θα την παραδώσουν στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου ,στην ‘Βοήθεια στο σπίτι’,ώστε να μοιραστούν σε συνδημότες μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.Ήταν συγκινητική η προσέλευση του κόσμου που ανταποκρίθηκαν σε αυτή την προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο κάλεσμα αυτό, δεν ανταποκρίθηκαν μόνο οι δημότες μας,άλλα και ξένοι άνθρωποι που ζουν και αγαπούν την περιοχή μας και προσφέρουν συνεχώς.

Όπως είναι η Κυρία Ortrun Βaeumlein ,γερμανικής καταγωγής,η οποία με μία ομάδα φίλων της έχουν χαρίσει πέρυσι και ένα ασθενοφόρο μεταχειρισμένο στον δήμο, το οποίο βρίσκεται στην διαδικασία της αδειοδότησης,για να χρησιμοποιηθεί από το Κ.Υ για την επίσκεψη γιατρών,στα χωριά του δήμου μας.

Έτσι και σήμερα με την παρέα της ,πρόσφεραν σημαντική ποσότητα τροφίμων για τον σκοπό αυτό …

Στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα ,παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Β.Κυνουρίας Κ.Π.Μαντάς,ο κ.Α.Κολλαρετάκης κ.α.

Ο σημερινός αγώνας είχε από όλα…Γιορτινή διάθεση,Μαζορέτες του τμήματος ρυθμικής του Πολιτιστικού,αγώνας με πάθος,με διαγωνισμό τρίποντων, αλλά και ένα δημοτικό χορό,που χόρεψαν οι παίκτες του Πήγασου.

Αξίζουν πολλά μπράβο!! στους διοργανωτές ,που για δεύτερη χρονιά πέτυχαν με καλή συνεργασία , να δώσουν το μήνυμα της αλληλεγγύης  προς τον συνάνθρωπο.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις των προέδρων κ.κ Γ.Κουτρουμπή από τον Πήγασο και τον Β.Κολοβό από τον Πολιτιστικό,καθώς και στιγμιότυπα του Αγώνα κ.λ….

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ