Υπογράφηκε το συμφωνητικό για την κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 Δολιανών

0

Ο Δήμαρχος κος Παναγιώτης Μαντάς υπέγραψε σήμερα με τον ανάδοχο του έργου Ιωάννη Πατρινέλη, το συμφωνητικό για την κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στα Δολιανά.

Το έργο είχε προϋπολογισμό μελέτης 96.000,00 € σύμφωνα με τη μελέτη που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Ο εργολάβος Ιωάννης Πατρινέλης του Φωτίου, μειοδότησε στον ανοικτό διαγωνισμό που διεξήχθη στις 12 Σεπτέμβρη 2017, με ποσοστό έκπτωσης 36,68% και ποσό προσφοράς 60.784,01 €.

Οι εργασίες θα αρχίσουν εντός των επόμενων ημερών και περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

Περιγραφή Γηπέδου

Το γήπεδο θα έχει διαστάσεις αγωνιστικού χώρου σύμφωνες με τις ισχύουσες προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.).

Οι καθαρές διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου είναι 18,00 x 36,00m, ενώ περιμετρικά θα υπάρχουν λωρίδες πλάτους 2,0m, μέχρι την περίφραξη.

Η συνολική επιφάνεια στην οποία θα τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας είναι 22x40m=880m2.

Στις δύο μικρότερες πλευρές του γηπέδου τοποθετούνται τα δύο τέρματα, με την απαραίτητη γραμμογράφηση, ενώ στη μια μεγάλη πλευρά τοποθετούνται οι πάγκοι των αναπληρωματικών.

Ο όλος χώρος περιμετρικά οριοθετείται από την περίφραξη ύψους 4,00m με τις απαραίτητες εισόδους παικτών και προπονητών.

Για τον φωτισμό του γηπέδου, θα τοποθετηθούν έξι (6) συνολικά σιδηροϊστοί ύψους 9m, τρεις (3) σε κάθε μεγάλη πλευρά του γηπέδου.

Θα κατασκευαστεί επίσης, πλήρης ηλεκτρολογική εγκατάσταση, με πίνακα και pillar.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ