Τρακάρισμα στη κεντρική πλατεία Άστρους… Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» κάθε μέρα,στο κέντρο του Άστρους…

0

Τρακάρισμα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Άστρους.Ευτυχώς  σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές,καθώς ο οδηγός ο οποίος είχε παρκάρει   επάνω στο πεζοδρόμιο στην πλατεία,φεύγοντας, έπεσε επάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το μεγάλο πρόβλημα  του κυκλοφοριακού καλείται άμεσα να αντιμετωπίσει  η δημοτική αρχή ,ανοίγοντας διάλογο με την τοπική κοινωνία ,να ακούσει τις προτάσεις των δημοτών, των φορέων,καθώς και των επαγγελματιών,για να ανασάνει επιτέλους,το κέντρο του Άστρους.

Τώρα που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της νέας λαϊκής αγοράς και θα χρησιμοποιείτε τις άλλες ημέρες σαν χώρος πάρκινγκ και με τις  παρεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στην είσοδο και έξοδο στο  πάρκινγκ, πλησίον της πλατείας, είναι σίγουρο ότι θα λυθεί το χρόνιο πρόβλημα.

Επιπλέον με τις κατάλληλες πεζοδρομήσεις και μονοδρομήσεις,θέσεις πάρκινγκ ΑμεΑ  και ράμπες στην πλατεία του Άστρους ,καθώς και στο δημαρχείο,θα αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα.

Δυστυχώς ,πολλές φορές,είναι τόσο ριζωμένη βαθιά η αντίδρασή μας σε οποιαδήποτε αλλαγή, που δεν βλέπουμε ούτε το δικό μας συμφέρον!!

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews,Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ