ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ , ΟΙ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ  ΚΑΙ Η… ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

0

του Θοδωρή Βαρίκου

Αδέλφια μου ,  ­­­—για να μην παρεξηγιόμαστε — θεωρώ  αυτούς  που μιλούν  ίδια γλώσσα, έχουν την ίδια θρησκεία , και πιστεύουν τις ίδιες αξίες του ελληνοδυτικού πολιτισμού—δηλαδή της ελευθερίας , της Δημοκρατίας, του ανθρωπισμού και της ουσιαστικής δικαιοσύνης( το  κράτος δικαίου). Το προλέγω αυτό, γιατί κάποιοι τάχα μου ειδικοί και αρκετοί …ύποπτοι, κάνουν πως δεν βλέπουν, ότι σε διάφορες θρησκείες και δόγματα , το ένα και μοναδικό στοιχείο που   τους «ενώνει» , είναι η θρησκεία τους , και τίποτα άλλο. Τρανή  απόδειξη, οι Μουσουλμάνοι, που είναι διαφορετικές … φυλές, έθνη, ράτσες και χρώματα, και όμως θεωρούν όλους τους άλλους … απίστους. Π.χ είναι Άραβες οι Τούρκοι, οι αρχέγονοι  Καρδούχοι  Κούρδοι, οι Αφγανοί, Πακιστανοί, οι  Σομαλοί, Μαγκλαντέζοι, Ινδοί, οι Αλβανοί, οι μαύροι Νιγηριανοί και Κενυάτες, οι Βόσνιοι , οι Μουσουλμάνοι της Θράκης  και το ένα τρίτο του πλανήτη ; Τι τους φανατίζει τρελαίνει και «ενώνει»  λοιπόν ;  Το …φασιστικό… Ναζιστικό δόλιο σύνθημα «Ο Αλλάχ είναι ένας και μεγάλος». Όλες οι άλλες θρησκείες είναι σκουπίδια και οι άνθρωποί τους … άπιστοι. Δεν φταίει  όμως ,ο Αλλάχ

έμπορος της Ανατολής ήταν. Φταίει κυρίως  ο γυναικείος πληθυσμός  τους, που τον χειρίζονται χειρότερα  από ζώα και τα ανέχονται.    Κάποιοι άλλοι,  παλιότερα, χωρίς τον Αλλάχ  αυτοί, φώναζαν , ένα είναι το κόμμα και αυτό θα αλλάξει τον πλανήτη γη με την επανάσταση. Τί έγινε τελικά ;

Έκρινα αναγκαίο και σκόπιμο να αναφέρω αυτά τα …  πολλά, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία ούτε έχει διαβάσει  το δόγμα τους, ούτε έχει πάει σε αυτές τις χώρες, για να δει κοντά τον τρόπο ζωής τους , την κοσμοθεωρία τους  και νοοτροπία τους. Δεν  μιλάω για εφοπλιστές, τεχνικές εταιρείες  και τα συμβόλαια  δις, δολαρίων Δυτικών, με Πρίγκηπες και Σεΐχηδες. Αυτοί έχουν Αλλάχ. . .  το χρήμα.— Για να , μην ξοδεύεστε, εν τέλει . . . πεταχτείτε ,μέχρι Ξάνθη και Κομοτηνή , και θα καταλάβετε πολλά.

                                      Χαμάς , Ισραήλ και Ελλάδα.

Επειδή το λιγότερο από πέντε χρόνια , η σύγκρουση μέχρι τελικής  πτώσεως , μεταξύ Μουσουλμάνων και όχι μόνον Αράβων  όπως  προαναφέραμε,  είναι … αναπόφευκτη , λόγω των αγεφύρωτων διαφορών τους,   το ίδιο, ακριβώς  πρόβλημα , έχουμε  εμείς με την Τουρκία  —χαοτικές οι διαφορές  μας,  και αφήστε  το Μητσοτάκη  να φαντασιώνεται. Με τη μόνη ουσιαστική διαφορά , ότι η Χαμάς είναι οργάνωση που στηρίζεται από ενάμισι δισεκατομμύριο μουσουλμάνους (το Ιράν , Τουρκία και Πακιστάν τις δίνει όπλα και τεχνογνωσία), το Ισραήλ το στηρίζει η Αμερική , αλλά στην περίπτωση  της Ελλάδας δεν υπάρχει φίλος –σύμμαχος ,να μας δώσει μαντήλι να σκουπίσουμε τυχόν δάκρυα. Σας εξηγώ τους λόγους : Το 2020  έγιναν οι «Συμφωνίες του Αβραάμ» μεταξύ Ισραήλ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Κατάρ, Μαρόκου και Σουδάν, και συμφώνησαν να μην υπάρχει εχθρότητα, με τα μουσουλμανικά κράτη. Άσχετα ,εάν τα δύο πρώτα βοηθούν προκλητικά την Τουρκία.   Τα Αραβικά κράτη με το χρήμα το πολύ, επιδιώκουν μαχητικά,  να κατακτήσουν την Ευρώπη, πρώτα οικονομικά, μετά θρησκευτικά –πολιτικά,  με αρχηγό πάντα την Τουρκία. Για αυτό το Κατάρ αγόραζε νησιά του Ιουνίου και διευκόλυνε τα …Τουρκικά υποβρύχια στη Δυτική Ελλάδα  ντέ . (θυμάστε τη  μεγάλη αγορά στη Ζάκυνθο  και το πλοίο–ναυάγιο)  Μετά  την υποκινούμενη, όμως, από Τουρκία, σφαγή των 1400 Ισραηλινών και 250 αιχμαλώτων στις 7/10, οι Συμφωνίες Αβραάμ, καταργήθηκαν. Τώρα αρχίζουν  να σέρνουν το χορό της κατάκτησης της Ευρώπης , τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

                                                 Εδώ  είναι Μωριάς ρεμάλια

Για να πετύχουν  βέβαια τα Αραβομουσουλμανικά σχέδια την κατάκτηση Ευρώπης , όμως, χρειάζεται  η  οικονομική … σκλαβιά της Ελλάδας . –Μας πήραν χαμπάρι και οι γύφτοι ή ρομά και πλακώσανε , στο κουφάρι μας.  Επενδύσεις το λένε οι  προσκυνημένοι  οι  κυβερνώντες.  Τι κάνουν τώρα οι  Άραβες —Μουσουλμάνοι ; Ξεκινάνε από την …Ακρόπολη του Ελληνισμού, όπως την ονοματίζουν  οι αρχαίοι ιστορικοί  Πολύβιος και Στράβωνας, την Πελοπόννησο.—στο κεφάλι  κατευθείαν.  Αγόρασαν  ήδη  28.000  ρίζες  ελιές  στην Αργολίδα, 7.000 Μεσσηνία , 5.000 Λακωνία ,  Αρκαδία και άλλες, που δεν ξέρουμε. Από κοντά και οι Αμερικάνοι που θέλουν εκτόπιση των Παλαιστινίων για άλλες χώρες. Εάν τους δεχτούν. Ο «Έλληνας»  πρέσβης  Τσούνης(μετά τα κοντοσούβλια  του)  στο ξαφνικό ζήτησε «άμεση χορήγηση υπηκοότητας στους μουσαφίρηδες»  και ο Μητσοτάκης δέχθηκε  τάχα μου, τον … ανθρωπιστικό  διάδρομο.  Πού θα  πάνε ;  Μα στους ελαιώνες των μουσουλμάνων προνομιακά,  στο Μωριά.  — σκυμμένοι μην πουλάτε . Πώς το είπε  ο δικός μου ο Κολοκοτρώνης  στον Ιμπραήμ το 1825 : «Ρε δε μπα ξεριζώνεις , ελιές και αμπέλια δεν μπα να  γκρεμίζεις σπίτια , και μια πέτρα να μείνει ,θα είμαστε όλοι από πίσω της»–προσοχή στον δεύτερο Ιμπραήμ, ακούτε ;

Έλα όμως που υπάρχουν Έλληνες(;) πολιτικοί , που όπως είπε και ο Αμερικανός πρόξενος Τζων Χόρτον  για τη Μικρασιατική καταστροφή που ήταν παρών : «Είναι απίστευτο αυτό που βλέπω στους Έλληνες. Είναι ικανοί να θυσιάσουν τη χώρα τους, φτάνει να μείνει το κόμμα τους, μερικές … μέρες στην εξουσία».

Υ.Γ Είμαι υπερ της δημιουργίας ενιαίου και ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους. Παράλληλα με την ύπαρξη του Ισραήλ, που δεν πρέπει να εξαφανιστεί , όπως θέλουν οι μουσουλμάνοι—είναι αρχαίος ,ιστορικός  και διωγμένος  λαός οι Εβραίοι.

Υ.Γ Τελικά ποιοι επιβεβαιώθηκαν από τις εξελίξεις  και τη ζωή. Οι υποστηρικτές του Πούτιν , όπως εγώ(θυμάστε  τα . . . προφητικά κείμενα μου στα ίδια σάιτ), ή του Ζελένσκι, αυτοί ντε οι πυροβολημένοι , των Αμερικανικών, Αγγλικών, Γερμανικών και Γαλλικών πανεπιστημίων  —μούγκα στη στρούγκα  τώρα, κοκορόμυαλοι  ανιστόρητοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ