Τερεζάκης / Στελέχη του ΟΣΕ πήραν τα ηχητικά την επομένη του δυστυχήματος των Τεμπών – Κόπηκε κομμάτι αλλά όχι από εμάς

0

Ανώτερα στελέχη του ΟΣΕ πήραν τα ηχητικά την επομένη του δυστυχήματος των Τεμπών, αποκάλυψε την Τρίτη σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος, Παναγιώτης Τερεζάκης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Τερεζάκης υποστήριξε πως την επόμενη ημέρα του τραγικού δυστυχήματος το ηχητικό υλικό εστάλη και σε ανώτερα, διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ μέσω email.

Μάλιστα κάλεσε εμμέσως τη δικαιοσύνη, να παρέμβει και να ζητήσει να εξεταστούν όλα τα στοιχεία των επικοινωνιών.

Όσον αφορά στους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας ο κ. Τερεζάκης υποστήριξε πως «οι δημοσιογράφοι που έκαναν το ρεπορτάζ πρέπει να εξηγήσουν αν έκοψαν ή δεν έκοψαν το υλικό όπως και από που το προμηθεύτηκαν».

Έσπευσε μάλιστα να προσθέσει πως ο ΟΣΕ δεν είχε κανένα λόγο να παραποιήσει το οτιδήποτε, όπως είπε, και τόνισε πως το υλικό που δόθηκε στις αρχές και τις 3 Μαρτίου του 2023 και αργότερα στις 13 του μήνα, είναι απολύτως κοινό και ίδιο.

Ο κ. Τερεζάκης πρόσθεσε πως υπάρχουν «αρκετοί διάλογοι» και πως εκτίμηση του είναι πως «κάποιο κομμάτι της συνομιλίας κόπηκε από το σύνολο των συνομιλιών. Εμείς στον ΟΣΕ δεν έχουμε σχέση, οι ανακριτικές αρχές μπορούν να το διαπιστώσουν από την έρευνα των επικοινωνιών μας».

Ακούστε την πλήρη συνέντευξη του κ. Τερεζάκη και τις αποκαλύψεις του για την τραγωδία των Τεμπών στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ:

/tvxs.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ