Συνάντηση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας με ομάδα μαθητών του Γενικού Λυκείου Άστρους

0

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη και μαθητών από τη μαθητική εφημερίδα του Γενικού Λυκείου Άστρους «ΤΥΠΙΚΟΙ ΑΤΥΠΟΙ». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτη Καμπουρολιά, του Διευθυντή του σχολείου κ. Κωνσταντίνου Μακρή καθώς και των υπευθύνων εκπαιδευτικών της δράσης κ.κ. Ουρανία Ξένιου και Βασιλική Λεμπέση.

Η μαθητική εφημερίδα του Γενικού Λυκείου Άστρους «ΤΥΠΙΚΟΙ ΑΤΥΠΟΙ» απέσπασε το 1ο βραβείο για τη συμμετοχή της στον 8ο διεθνή μαθητικό Διαγωνισμό: «Ελληνισμός της Ανατολής: Πόντος, Μικρασία, Θράκη…» που συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ. με την υποστήριξη της  Έδρας Ποντιακών Σπουδών του Α.Π.Θ. και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Για ακόμη μια χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς τους πετυχαίνουν μια πολύ σημαντική βράβευση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς που από κοινού συνεργάστηκαν και έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Η ύπαρξη ενός μαθητικού εντύπου στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας και προοπτικής αποδεικνύοντας έμπρακτα το πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει στα νέα παιδιά. Τους εύχομαι να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι εκφράζοντας ελεύθερα τη σκέψη τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ