Στη φωτιά στην διαχείριση απορριμάτων βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Β.Γιαννακούρας

0

Άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για βοήθεια στην κατάσβεση της φωτιάς στη χωματερή του Άστρους η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.

Στείλαμε υδροφόρα και φορτηγά για την μεταφορά χαλικιού για την επιχωμάτωση της φωτιάς ενώ και εγώ βρέθηκα αργά το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου στη χωματερή για να δω από κοντά την κατάσταση.

Ακόμα και τώρα, ελάχιστα 24ωρα πριν παραδώσουμε την περιφερειακή αρχή της Πελοποννήσου, η αγωνία μας για τον τόπο μας είναι μεγάλη και τρέχουμε όπου μπορούμε να βοηθήσουμε.

Λυπάμαι για ό,τι συνέβη και θέλω να πω πως πρέπει να βλέπουμε μπροστά και να μην έχουμε παρωπίδες. Η λύση για τα σκουπίδια είναι η ΣΔΙΤ που προώθησε ο Τατούλης, αλλά δυστυχώς πολλοί, μεταξύ αυτών και ο κ. Σκαντζός και ο κ. Νίκας και πολλοί ακόμα έβαλαν εμπόδια.

Βλέπουμε όμως τα αποτελέσματα της ιδανικής λύσης του κ. Σκαντζού.. Συσσώρευση σάκων με απορρίμματα και μία πυρκαγιά που δημιούργησε πρόβλημα και αν δεν υπήρχε έγκαιρη παρέμβαση θα είχε προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

Η μόνη λύση λοιπόν είναι να προχωρήσει έστω και τώρα το ΣΔΙΤ για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα, φωτιά, ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και νύχτα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και νύχτα

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, σύννεφο, φωτιά, νύχτα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Βαγγέλης Γιαννακούρας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ