Σημαντικές εξελίξεις για έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου & Άλλα νέα…

0
Στα 927 κρούσματα covid-19 η Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου – 206 οι νοσηλείεςPosted: 03 Feb 2022 12:18 PM PST

Σε 927 ανέρχονται τα κρούσματα covid-19 που καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου.

Υψηλός παραμένει ο αριθμός των νοσηλειών, από το σύνολο των οποίων οι 7 είναι στις ΜΕΘ.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr), τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 17.662.

Ακολουθεί η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ με δεδομένα έως τις 3 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 3 Φεβουαρίου:

“Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό (covid-19) – Δεδομένα έως 3 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 15:00

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 17.662, εκ των οποίων 53 εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.002.206 (ημερήσια μεταβολή +0,9%), εκ των οποίων 49,8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 412 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.472 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 35 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 568 (61,3% άνδρες) με διάμεση ηλικία 66 έτη. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 444 (78,17%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 124 (21,83%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.071 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές ασθενών covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 547 (ημερήσια μεταβολή +4,99%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 473 ασθενείς.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με covid-19 είναι 106 ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 23.833 θάνατοι. Το 95,1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω, ενώ η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 78 έτη”.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου καταγράφηκαν 927 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 84.157.

Αναλυτικά, σήμερα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 151, στην Π.Ε. Αρκαδίας 105, στην Π.Ε. Κορινθίας 247, στην Π.Ε. Λακωνίας 104 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 320.

Εξ άλλου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί σήμερα, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου- συνολικά 206 άτομα (τα 7 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 18 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 15, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 37, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 52 (τα 4 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 31 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 53 (τα 3 στη ΜΕΘ).

Σημαντικές εξελίξεις για έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου μετά τις σημερινές επαφές του περιφερειάρχη Π. Νίκα στα υπουργεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποδομών και ΜεταφορώνPosted: 03 Feb 2022 12:08 PM PST

Σημαντικές εξελίξεις για έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου δρομολογήθηκαν κατά τις επαφές που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε στην Αθήνα σήμερα, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, στα υπουργεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποδομών και Μεταφορών.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας -συνοδευόμενος από τους αντιπεριφερειάρχες Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρο Βερούτη και Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστο Λαμπρόπουλο- συμμετείχε σε σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο και υπηρεσιακούς παράγοντες, στην οποία συζητήθηκαν:

ΤΖΑΝΕ – ΚΑΛΑΜΑΚΙ, ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ

α) Η παράκαμψη της αρχαίας ακρόπολης του Πεταλιδίου, στο τμήμα Τζάνε – Καλαμάκι του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Κορώνη, σύμφωνα με την λύση που έχει προκρίνει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, για την υλοποίηση της οποίας απαιτούνται περί τα 18,8 εκ. ευρώ. Η εν λόγω πίστωση, όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα, θα διατεθεί μέσω του ΕΣΠΑ.

Σημειώνεται ότι ήδη εκπονείται γεωλογική μελέτη στην εν λόγω περιοχή, ενώ έχει ανατεθεί και η οριστική μελέτη του συγκεκριμένου έργου και η εκτίμηση είναι, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Π. Νίκα, ότι η δημοπράτησή του θα γίνει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του φετινού χρόνου και θα ολοκληρωθεί μέσα στις ταγμένες προθεσμίες -“υπό την προϋπόθεση, βεβαίως, ότι η Εφορεία Αρχαιοτήτων δεν θα δημιουργήσει άλλα προβλήματα” όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Ο Π. Νίκας, εξέφρασε εξαιρετική ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή απευθύνοντας δημόσια ευχαριστία προς τους υπουργούς Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, τους υφυπουργούς Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη και Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη καθώς και τον γ.γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του εν λόγω υπουργείου Δημήτρη Σκάλκο:

“Με την αγαστή τους συνεργασία και συγκεκριμένες ενέργειες, ουσιαστικά ξαναζωντανέψαμε το έργο αυτό” τόνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

ΓΕΦΥΡΕΣ

β) Η γέφυρα της Σκάλας και η γέφυρα της Μαυροζούμαινας. Τα δύο αυτά -σημαντικά για τις Π.Ε. Λακωνίας και Μεσσηνίας, αντίστοιχα- έργα εντάσσονται στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης / ΕΠΑ (το πρώην Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων), με τη συνολική πίστωση για αυτά να ανέρχεται σε περίπου 8 εκ. ευρώ.

ΤΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι στην σημερινή σύσκεψη γνωστοποιήθηκε πως το πρόγραμμα που έχει υποβάλει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αποκατάσταση των υποδομών στις πυρόπληκτες περιοχές πρόκειται να εγκριθεί, ενώ έχουν ήδη σταλεί και πιστώσεις για την αντιμετώπιση των δαπανών που έχουν γίνει για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών του περυσινού καλοκαιριού.

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΓΙΑΛΟΒΑΣ

Νωρίτερα σήμερα, τέλος, μετά από σχετική συνεννόηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα, ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστος Λαμπρόπουλος είχε επισκεφθεί στην Αθήνα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών όπου παρέδωσε στον υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη την πρωτότυπη μελέτη για την παράκαμψη της Γιάλοβας, στη Μεσσηνία.

Το προϋπολογισμού 45 εκ. ευρώ πολύ σημαντικό για τη Μεσσηνία έργο εντάσσεται σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης.

Πρόκειται για δρόμο 9 χιλιομέτρων που ξεκινά από τον κόμβο Ρωμανού, παρακάμπτει την Γιάλοβα και αποτελεί προέκταση του δρόμου Κυπαρισσία – Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι – Ρωμανού. Ο περιφερειάρχης σημείωσε ακόμα ότι σύντομα θα ξεκινήσει και το οδικό έργο από Ικλαινα προς κόμβο Ρωμανού.

Επισκέψεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις παγετόπληκτες Π.Ε. Λακωνίας και ΑργολίδαςPosted: 03 Feb 2022 12:07 PM PST

Πληγείσες από τον πρόσφατο παγετό περιοχές του Αργους με καλλιέργειες εσπεριδοειδών επισκέφθηκε το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Γιάννη Ανδριανό, τον γενικό γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δημήτρη Παπαγιαννίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Στάθη Αναστασόπουλο.

Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό στα γραφεία της της Π.Ε Αργολίδας, στην οποία εξετάστηκαν τα προβλήματα που δημιούργησε ο παγετός στην αγροτική παραγωγή, ενώ αναλύθηκαν τα ζητήματα των αποζημιώσεων και παρουσιάστηκαν τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Μαλτέζος, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μαντζούνης, οι δήμαρχοι Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, Αργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος και Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, περιφερειακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι αγροτικών φορέων -οι οποίοι νωρίτερα προέβησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας.

“Θα κάνουμε το παν δυνατόν ώστε να στηριχθούν και να αποζημιωθούν οι αγρότες δίκαια, σύντομα και αποτελεσματικά” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός, ο οποίος έκανε αναφορά στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης με έμφαση στις αρδευτικές υποδομές.

ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

Νωρίτερα το πρωί σήμερα, Πέμπτη 3 του μήνα, ο υπουργός Σπ. Λιβανός, επισκέφθηκε παγόπληκτες καλλιέργειες στην περιοχή του Λεήμονα, στην Σκάλα του Δήμου Ευρώτα.

Τον υπουργό συνόδευαν ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο γενικός γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του υπουργείου Δημήτρης Παπαγιαννίδης, οι βουλευτές Θανάσης Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Νίκων Τζινιέρης και ο θεματικός ομόλογός του Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος, όπως και ο δήμαρχος Δήμος Βέρδος.

Ο υπουργος δεσμεύθηκε ότι το υπουργείο του “θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να αποζημιώσει τους αγρότες που επλήγησαν από τον παγετό με ταχύτητα, δικαιοσύνη και αποτελεσματικότητα”, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ γνωστοποίησε ότι “οι παραγωγοί θα αποζημιωθούν με 0,22 ευρώ το κιλό για τα πορτοκάλια που έπληξε ο παγετός”.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι με εντολή του υπουργού “θα αναθεωρηθούν πορίσματα από προηγούμενη καταστροφή στην συγκεκριμένη περιοχή γιατί δεν ήταν δίκαια, με ευθύνη υπηρεσιακών παραγόντων του Οργανισμού. Για το σκοπό αυτό θα συγκροτηθεί Επιτροπή που θα εξετάσει τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί”.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ευρώτα ενημέρωσε για τα προβλήματα της περιοχής, ιδιαίτερα για ζητήματα άρδευσης, με τον υπουργό να ζητεί συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου, όπως είπε, να εξεταστεί η δυνατότητα ένταξή τους στο πρόγραμμα “Υδωρ 2.0”.

Το βράδυ χθες Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, εξ άλλου, στην Σπάρτη, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είχε ευρεία σύσκεψη στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα, τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Νίκωνα Τζινιέρη, τον θεματικό ομόλογό του Πρωτογενούς Τομέα Στάθη Αναστασόπουλο, τους βουλευτές Θανάση Δαβάκη και Νεοκλή Κρητικό, και τους δημάρχους του νομού, καθώς και με εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων, ομάδων αγροτών και συνεταιριστικών οργανώσεων.

Στην εν λόγω σύσκεψη συζητήθηκαν οι ζημιές στις τοπικές καλλιέργειες από τον πρόσφατο παγετό και γενικότερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, ενώ από τον υπουργό παρουσιάστηκε το σύνολο των προγραμμάτων και των δράσεων του υπουργείου (αναλυτικά τις ανακοινώσεις που έγιναν χθες στην Σπάρτη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μπορείτε να δείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο του υπουργείου: http://minagric.gr/index.php/el/the-ministry-2/grafeiotypou/deltiatypou/12452-dt030222).

Στην ίδια σύσκεψη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, έθεσε το ζήτημα των καταστροφών από τον παγετό, το ζήτημα της αγροτικής εκπαίδευσης και επισήμανε ότι πρέπει να στηριχθεί περαιτέρω η ελληνική περιφέρεια.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Τζινιέρης τόνισε ότι έχουν πληγεί όλοι οι δήμοι του Νομού και έθεσε το ζήτημα του φράγματος Κελεφίνας, το οποίο -όπως απάντησε ο γ.γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δημήτρης Παπαγιαννίδης-, βρίσκεται στη φάση της δημοπράτησης.

Τέλος, στις παρεμβάσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στ. Αναστασόπουλος -τόσο στην πιο πάνω χθεσινή σύσκεψη στην Π.Ε. Λακωνίας, όσο και στη σημερινή, στην Π.Ε. Αργολίδας, επισήμανε ότι “η Περιφέρεια ανταποκρίνεται πλήρως στην κατεύθυνση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για στενότερη συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών της μαζί του, ώστε μέσω των ΔΑΟΚ και των κατά τόπους αυτοδιοικητικών Αναπτυξιακών Οργανισμών να υλοποιηθούν σημαντικές υποδομές που θα διευκολύνουν το δύσκολο έργο του αγροτικού κόσμου”.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για τον δρόμο Τρίπολη – Βυτίνα – Αρχαία Ολυμπία και την εναλλακτική μέσω ΜεγαλόποληςPosted: 03 Feb 2022 12:02 PM PST

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Θέμα της συνεδρίασης, η οποία έχει προσδιοριστεί για τις 4 το μεσημέρι, αποτελεί “ο δρόμος Τρίπολη – Βυτίνα – Αρχαία Ολυμπία μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις για παράλληλη χάραξη εναλλακτικής πρόσβασης, μέσω Μεγαλόπολης”.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ικανοποίηση του περιφερειάρχη για την ανάδειξη της Καλαμάτας ως της “πιο πράσινης ελληνικής πόλης”Posted: 03 Feb 2022 12:01 PM PST

Χαρούμενος δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας για το γεγονός ότι η Καλαμάτα αναδεικνύεται στην πιο πράσινη ελληνική πόλη άνω των 50.000 κατοίκων, σύμφωνα με την έκθεση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος με θέμα “Ποιος ωφελείται από το πράσινο στις πόλεις; Οι κοινωνικές ανισότητες στην πρόσβαση σε αστικό πράσινο στην Ευρώπη”.

Σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση, το 54,4% των αστικών περιοχών της μεσσηνιακής πρωτεύουσας καλύπτεται από δέντρα (τα 23,2 από τα 42,6 τ.χλμ.).

Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι την τελευταία 15ετία έχουν γίνει πάνω από 20.000 φυτεύσεις στην Καλαμάτα, παρατηρώντας ότι ανάλογο σκεπτικό -ως προς τον ρόλο του πράσινου στην ποιότητα ζωής και ως ελάχιστο αντιστάθισμα στην συντελούμενη κλιματική αλλαγή- έχει και η δράση της περιφερειακής Αρχής η οποία προβλέπει κάθε έτος συγκεκριμένο κονδύλιο στον προϋπολογισμό της για φυτεύσεις υψηλού πρασίνου κατά μήκος του οδικού δικτύου στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινή”, οι ελληνικές πόλεις που έπονται της Καλαμάτας είναι η Καβάλα με κάλυψη 44,6%, η Πάτρα με 36%, το Ηράκλειο με 17,2%, τα Ιωάννινα με 14,9%, η Αθήνα με 10,8%, η Θεσσαλονίκη με 9,6%, η Λάρισα με 5,5% και ο Βόλος με 4,9%.

Η εν λόγω έκθεση περιλαμβάνει πόλεις 38 ευρωπαϊκών κρατών, που βρίσκονται στην Urban Audit List της Eurostat χρησιμοποιώντας εικόνες από τον ευρωπαϊκό δορυφόρο “Κοπέρνικος”. Αυτό που μετρήθηκε ήταν το ποσοστό της έκτασης των πόλεων που φαίνεται από ψηλά πράσινο λόγω των δέντρων.

*Η φωτογραφία προέρχεται από την “Καθημερινή”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, την Τετάρτη 9-2-2022Posted: 03 Feb 2022 04:29 AM PST

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Τετάρτη 9-2-2022 και ώρα 4.00μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 9-02-2022 (ΑΑ)

Πίνακας δημοσίευσης θεμάτων 1ης τακτικής συνεδρίασηςPosted: 03 Feb 2022 03:27 AM PST

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΡΓΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Posted: 03 Feb 2022 02:16 AM PST

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ & ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΓΟΕΒ ΠΑΜΙΣΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Γνωστοποίηση για τη λειτουργία μεταποιητικής ή συναφούς δραστηριότητας-ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Π.Ε. Αργολίδας

ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 04-02-2022

Posted: 03 Feb 2022 11:39 PM PST

ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 04-02-2022

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Διακήρυξη και περίληψη Διακήρυξης σχετικά με την υλοποίηση του έργου : « Έλεγχος των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας στους ελαιώνες της Π.Ε. Αργολίδας, στo πλαίσιo του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, για τα έτη 2022 – 2023 -2024»

Posted: 03 Feb 2022 09:11 PM PST

Διακήρυξη σχετικά με την υλοποίηση του έργου : « Έλεγχος των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας στους ελαιώνες της Π.Ε. Αργολίδας, στo πλαίσιo του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, για τα έτη 2022 – 2023 -2024»
Δείτε την Διακήρυξη

Περίληψη σχετικά με την υλοποίηση του έργου : « Έλεγχος των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας στους ελαιώνες της Π.Ε. Αργολίδας, στo πλαίσιo του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, για τα έτη 2022 – 2023 -2024»
Δείτε την περίληψη της Διακήρυξης

Αποστολή πιστοποίησης λιανικών τιμών καυσίμων Π.Ε. Αργολίδας από 4/2/2022 έως 10/2/2022

Posted: 03 Feb 2022 09:07 PM PST

Posted: 03 Feb 2022 01:20 AM PST

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ