Πέτρος Τατούλης «Έργο ζωής για τους Δήμους Άργους και Ναυπλίου η υδροδότηση του Αναβάλου»  

1

Έργο ζωής για τους Δήμους Άργους – Μυκηνών και Ναυπλίου χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το σπουδαίο έργο της εγκατάστασης επεξεργασίας νερού στις πηγές του Αναβάλου κατά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της υποβολής πρότασης ένταξης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές, Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

«Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ, που εμείς μελετήσαμε, εμείς ωριμάσαμε το φάκελο υποβολής του και εμείς εξασφαλίσαμε ότι θα ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ, ώστε να εξοικονομήσουμε σημαντικούς πόρους για περαιτέρω υποδομές από το δικό μας επιχειρησιακό πρόγραμμα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε ότι με το έργο αυτό θα καλυφθούν οι ανάγκες υδροδότησης των Δήμων Άργους και Ναυπλίου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και θα αναβαθμιστεί η δυναμική της περιοχής.

«Είναι επίσης ένα δώρο από εμάς προς αυτούς τους αδαείς που τάχα έρχονται να κάνουν «μεγάλα» έργα. Ντροπή στους πολιτικούς αρχηγούς που δε δίστασαν να προσβάλλουν δημόσια εμάς και τους Πελοποννήσιους πολίτες με ψέματα που πληγώνουν την Πελοπόννησο, τα οποία είναι βέβαιο ότι πολύ γρήγορα θα γυρίσουν εναντίον τους» δήλωσε τέλος ο Πέτρος Τατούλης.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο στο Άργος ,Νάυπλιον και την Αργολίδα για το “έργο ζωής ” του Ανάβαλου……

    Ο Ανάβαλος είναι στα σύνορα με την ̣Θυρέα και ο τόπος μας δικαιούται κάτι και αυτός από τον Ανάβαλο, είναι δουλειά του Δ.Σ. του δήμου μας να διεκδικίσει δυναμικά και άμεσα, ότι δικαιωματικά μας ανήκει από τη περιφέρεια και την κυβέρνηση, οι συμπολίτες μας δεν είναι δεύτερη κατηγορία Ελλήνων πολιτών, όπως μας θέλουν μερικοί , ας αρχίσουμε φασαρία σε κάθε κατεύθυνση και στην περιφέρεια, κανένας δεν θα μας χαρίσει τίποτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ