Ο Παναρκαδικός κατήγγειλε επίθεση από τον Πανθυρεατικό

0

Ο Παναρκαδικός κατήγγειλε την “απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν παράγοντες, φίλαθλοι και χορηγοί της ομάδας” όπως χαρακτήρισε στον αγώνα με τον Πανθυρεατικό.

Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. καταγγέλλει απερίφραστα την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν παράγοντες, φίλαθλοι και χορηγοί της ομάδας μας από τον προπονητή και μερίδα ποδοσφαιριστών του Πανθυρεατικού μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων που διεξήχθη στην Τρίπολη την Κυριακή 25/2/24 με τελικό σκορ 4 – 0 υπέρ της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα μόλις ο διαιτητής του αγώνα σφύριξε τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Πανθυρεατικού μαζί με ορισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άστρους με απαράδεκτο τρόπο κινήθηκαν απειλητικά προς την κερκίδα βρίζοντας και απειλώντας φραστικά φιλάθλους, παράγοντες και χορηγούς του Παναρκαδικού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας εκ των ατόμων που δέχθηκε φραστική επίθεση και ήταν στην κερκίδα είναι χορηγός και των δύο Σωματείων ( Παναρκαδικού και Πανθυρεατικού ) και γενικότερα μεγάλος χορηγός του Αρκαδικού Αθλητισμού.
Μετά από αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Παναρκαδικού η Διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης απευθύνεται στην ΕΠΣ Αρκαδίας και ερωτά:
– Τί έγραψε ο Διαιτητής της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα γι αυτά τα επεισόδια που έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο;
– Τί κατέγραψε στη δική του αναφορά ο Παρατηρητης του Αγώνα που ορίζεται από την ΕΠΣ Αρκαδίας;
– Τί προτίθεται να κάνει η Διοίκηση της ΕΠΣ για να μην επαναληφθούν τέτοια επεισόδια από προπονητές και ποδοσφαιριστές;
– Από πότε προπονητές και ποδοσφαιριστές απευθύνονται στην κερκίδα και απειλούν φιλάθλους;
Τέλος η Διοίκηση του Παναρκαδικού απευθυνόμενη δημόσια  προς τη Διοίκηση του Πανθυρεατικού ερωτά;
– Συμφωνεί με τη στάση του προπονητή της ομάδας και της μερίδας των ποδοσφαιριστών που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια;
– Έχουν παράπονα από την επίσημη στάση και φιλοξενία του Παναρκαδικού μέσα και έξω από το γήπεδο;
– Τί πρόκειται να κάνει προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια επεισόδια μέσα στα γήπεδα;
Η καταγγελία της Διοίκησης του Παναρκαδικού καταλήγει τονίζοντας ότι η ομάδα της Τρίπολης δεν είχε ασχοληθεί μέχρι σήμερα με κανένα άλλο Σωματείο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα αντιδρά όταν μέσα στο γήπεδο της δέχεται επιθέσεις και απειλές από άτομα που εδώ και χρόνια έχουν μένος με τον Παναρκαδικό και προτρέπουν και άλλους σε επεισόδια. 
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο επίσημος Πανθυρεατικός θα πάρει θέση και θα απομονώσει τα στοιχεία που επιδιώκουν να χαλάσουν τις καλές σχέσεις των δύο ιστορικών Σωματείων της Αρκαδίας;
( Περιμένοντας τις επίσημες θέσεις από ΕΠΣΑ και ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ ενημερώνουμε ότι στη διάθεσή μας έχουμε οπτικοακουστικό υλικό που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω και εννοείται  ότι είναι στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων αλλά και των αρμοδίων αρχών )
 
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.”
.arcadiasports.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ