Ονοματοθεσία σήραγγας Αρτεμισίου σε «Αρχ.Θεόδωρου Κολοκοτρώνη»

0

Εξοχότατε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,

Με αφορμή τη συμπλήρωση 175 χρόνων – στις 04/02/2018- από το θάνατο του Αρχιστράτηγου των Ελλήνων και εκ των κύριων πρωτεργατών της απελευθέρωσης της πατρίδας από τον τούρκικο ζυγό  Θεόδωρου Κολοκοτρώνη θεωρώ σκόπιμο να ζητήσω τη συνδρομή σας στην επιδίωξη η σήραγγα του Αρτεμισίου να ονομαστεί σε σήραγγα «Αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη». Για όλους τους Έλληνες αλλά ιδιαίτερα για εμάς τους Αρκάδες το όνομα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη είναι συνώνυμο της μαχητικότητας, σύμβολο γενναιότητας , αντρειοσύνης και μιας πατρίδας αδούλωτης και περήφανης.

Προς τη κατεύθυνση αυτή έχω ήδη αποστείλει σχετικές επιστολές, τόσο στην εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο  Κορίνθου-Τριπόλεως- Καλαμάτας όσο και στον Υπουργό  Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη , δυστυχώς όμως οι παραπάνω προσπάθειές μου απέβησαν άκαρπες .

Σημειώνεται πως αντίστοιχες πρωτοβουλίες έχουν λάβει χώρα κατά καιρούς και από λοιπούς φορείς-ενώσεις αλλά εις μάτην.

Συνεπώς θα ήθελα να εξετάσετε το εν λόγω αίτημα και να το υποστηρίξετε παρεμβαίνοντας  με τη θεσμική σας ιδιότητα  ώστε ένα πάγιο αίτημα των Αρκάδων να γίνει πραγματικότητα .

 

Με εκτίμηση

Χρήστος Θ.Κιντής

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ