Ξεκίνησε ο καθαρισμός φρεατίων στον δήμο μας (video &photos)

1

Ξεκίνησε ο καθαρισμός των φρεατίων στον δήμο μας,αρχικά από το Άστρος,έδρα του Δήμου και θα συνεχιστεί σταδιακά σε όλο τον δήμο.Παράλληλα η Περιφέρεια έχει ξεκινήσει τον καθαρισμό των ρεμάτων που είναι αρμοδιότητά της.

Ρωτήσαμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Δ.Κατσή που επόπτευε τις εργασίες ,μαζί με τον αντιπρόεδρο της τ/κ Άστρους κ.Π.Μαντίκο,να μας ενημερώσει για την όλη διαδικασία και τον προγραμματισμό των εργασιών καθαρισμού, σε όλο τον δήμο και μας δήλωσε.

Αντιδήμαρχος κ.Δ.Κατσής

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που όλο και συχνότερα εμφανίζονται σε περιοχές της χώρας μας , επιβάλλουν την προστασία του περιβάλλοντος και της περιουσίας των πολιτών.

Με προγραμματισμό, ξεκινήσαμε  μια συγκεκριμένη και στοχευμένη διαδικασία, προκειμένου να καθαριστούν τα φρεάτια  του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για να μπορούν να δεχθούν πιθανό αυξημένο όγκο βροχοπτώσεων.

Φυσικά, αυτή η διαδικασία χρειάζεται και τη συνεργασία των πολιτών, που μπορούν να συνδράμουν και να προσέχουν για την καθαριότητα στα φρεάτια, ώστε να διευκολυνθεί το έργο των υπηρεσιών.

Κάνω έκκληση λοιπόν ,στους δημότες μας όπως συνδράμουν και οι ίδιοι στην εκστρατεία αυτή, βοηθώντας τον καθαρισμό των σχαρών που βρίσκονται στην είσοδο των οικιών τους, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι παραμένουν καθαρές για την απρόσκοπτη ροή των υδάτων.

Για τις δράσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας συνεργάζεται στενά και με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου  στις οποίες κι έχει μεταφερθεί πλέον μεγάλο μέρος των αρμοδιοτήτων για την προστασία από τις πλημμύρες.

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ