Μέτρα – Φιλοδώρημα -Ψίχουλα

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Ε.ΕΣ.Π.

Η κυβέρνηση για ακόμα μια φορά ανακοίνωσε μέτρα – φιλοδώρημα – ψίχουλα  για τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε τραγική κατάσταση εξαιτίας του σαρωτικού κύματος ακρίβειας.

Αναρωτιόμαστε γιατί η κυβέρνηση συνεχίζει αυτή τη πολιτική, παρά τις εκκλήσεις και τις διαμαρτυρίες μας. Δεν μπορεί να μην έχει αντιληφθεί τόσους μήνες πόσο δύσκολα παλεύει να ανταπεξέλθει ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας. Δεν μπορεί να μην έχει καταλάβει ότι από τη μια μεριά υπάρχουν τόσες συσσωρευμένες υποχρεώσεις και από την άλλη υπάρχει καθίζηση του τζίρου. Δεν μπορεί να συνεχίζει να δίνει λειψά επιδόματα που είναι κατώτερα των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας. Δεν μπορούμε άλλο να βάζουμε πλάτη. Δεν μπορούμε άλλο την κοροϊδία, σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία που ούτε τα προς το ζην δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε.

Φωνάζουμε αρκετό καιρό ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας αλλά η κυβέρνηση έχει τα μάτια και τα αυτιά ερμητικά κλειστά. Πώς θα επιβιώσουμε με αυτά τα ημίμετρα; Η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να αρνείται να βοηθήσει ουσιαστικά τον κλάδο μας αλλά και την κοινωνία. Οι επόμενοι μήνες θα είναι πιο δύσκολοι και χρειαζόμαστε άμεσα μια σανίδα σωτηρίας, μια βαθιά ανάσα στον αγώνα δρόμου που καλούμαστε να διανύσουμε.

Πρέπει να μας ΑΚΟΥΣΕΤΕ. Πρέπει να μας ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.

                                                                                                   Εκ της Ομοσπονδίας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ