Κοινότητα Άστρους: Συμφωνούμε με την τήρηση του “Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας” του “δρόμου καρμανιόλα” ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ & ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ…

0

Συμφωνούμε απόλυτα για την αστυνόμευση και τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας  της επαρχιακής οδού Άστρους-Λεωνιδίου  όπως αναφέρεται στο παρακάτω έγγραφο του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αρκαδίας κ.Μ.Σκαντζού.  Διαφωνούμε όμως  και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ορθή επανάληψη του εγγράφου και να αφαιρεθεί ο χαρακτηρισμός  ΜΕΣΟΓΕΙΟ  από την τ/κ  Άστρους.

Όφειλε η Περιφερειακή αρχή να μην υποπέσει σε αυτό το ατόπημα που κάποιοι, ηθελημένα προσπαθούν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια… Το ιστορικό Άστρος είναι ένα και το Παράλιο Άστρος  έχει την δική του τ/κ !!

 Κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ  με θέμα τον “δρόμο καρμανιόλα” αναφέρθηκαν  οι ενέργειες που έγιναν και ποιες θα γίνουν στην συνέχεια από την δημοτική και περιφερειακή αρχή, για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα… Αφού ξεκαθαρίστηκαν οι αρμοδιότητες κατά την συνεδρίαση του καθενός και ποιος έχει την ευθύνη για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα, ΖΗΤΑΜΕ να ξεκινήσει άμεσα τις απολυτρώσεις  η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  αφού είναι αρμοδιότητα της. Επιπλέον και η δημοτικά αρχή να δώσει στην δημοσιότητα στα ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ όλη την αλληλογραφία και τις ενέργειες που έχει κάνει   για τον ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ  όπως δεσμεύτηκε στο Δ.Σ.

 Για το τ/σ της Κοινότητας Άστρους

Ο Πρόεδρος 

Κώστας Μπάρλας

Κοινότητα Άστρους: Συμφωνούμε με την τήρηση του “Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας” του “δρόμου καρμανιόλα” ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ & προτείνουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ