Κλιμάκιο της ΝΔ στο Άστρος, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, τον χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης και το ΚΛΕΙΣΤΟ Μουσείο – Βόρεια & Νότια Κυνουρία…

0

Κλιμάκιο της Ν.Δ περιόδευσε σήμερα στο Άστρος και συνομίλησαν με πολίτες εν όψει των ευρωεκλογών, στην συνέχεια επισκέφθηκε στο Δημαρχείο  τον δήμαρχο κ. Γ. Καμπύλη, όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του Δήμου μας.

Ακολούθησε επίσκεψη  στον χώρο της Β Εθνοσυνέλευσης και το ΚΛΕΙΣΤΟ Μουσείο, όπου μέλη του Δ.Σ Φίλων του Συλλόγου του Μουσείου, μετέφεραν την αγανάκτηση των Δημοτών για το απαράδεκτο κλείσιμο του Μουσείου και την συνεχιζόμενη κοροϊδία ,για τις επιπλέον μελέτες και άλλες προφάσεις του υπουργείο πολιτισμού, τόσα χρόνια, καθώς και για την εγκατάλειψη του Αρχαιολογικού χώρου της Εύας, ενημερώνοντας τον κ. Υφυπουργό για την χαλασμένη περίφραξη και τα χορτάρια που καλύπτουν τον αρχαιολογικό χώρο, καθώς και  την επικινδυνότητα για επιπλέον φθορές στον αρχαιολογικό χώρο.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο  Υφυπουργός πολιτισμού και βουλευτής Κορινθίας κ. Χ. Δήμας ,ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κ. Βλάσης , Αργολίδας κ. Γ. Ανδριανός, ο Γ.Γ Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ κ. Δ. Σκάλκος, ο Γ.Γ Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Γ. Λυτρίβης, η πρόεδρος ΔΕΕΠ κ. Βάλια Μαυραϊδοπούλου ,ο πρόεδρος & μέλη της Τ.Ο Ν.Δ Βόρειας Κυνουρίας κ. Χαλδούπης.

Στην συνέχεια το Κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε την Νότια Κυνουρία…

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ