Καθοριστική η συμβολή της ΚΕΕΕ στις θετικές εξελίξεις του αιτήματος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την παράταση δράσεων του προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027»

0

Μετά από παρέμβαση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την παράταση δράσεων του προγράμματος ΔΑΜ, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος τάχθηκε υπέρ του αιτήματος και απέστειλε παρέμβαση προς τον Διοικητή της ΕΥΔΑΜ, κ.Πελοπίδα Καλλίρη, συνηγορώντας υπέρ των προτάσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΚΕΕΕ έκανε σειρά παρεμβάσεων, προς τους αρμόδιους φορείς, βάσει αιτημάτων άλλων Επιμελητηρίων, μεταξύ των οποίων και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, για θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις – μέλη των Επιμελητηρίων, όπως: ζητήματα που δημιουργούνται με την πληρωμή μέσω POS στις αγορές χονδρικής, ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού.

Με τις παρεμβάσεις της η ΚΕΕΕ αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι ο Επιμελητηριακός Θεσμός λειτουργεί ως εγγυητής της επιχειρηματικότητας και αφουγκραζόμενος τις οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις και ανησυχίες προσέρχεται αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ανάπτυξή της.

Για να δείτε τις παρεμβάσεις της ΚΕΕΕ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr ή πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους.

Παράταση χρόνου των δράσεων κρατικών ενισχύσεων στις περιοχές Εδαφικών Σχεδίων ΔΑΜ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Μεγαλόπολη.

Παρέμβαση ΚΕΕΕ σχετικά με τα ζητήματα που δημιουργούνται με την πληρωμή μέσω POS στις αγορές χονδρικής

Παρέμβαση ΚΕΕΕ σχετικά με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία

Παρέμβαση ΚΕΕΕ σχετικά με την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ