Καθαρισμός και πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

0

Δελτίο Τύπου

«Καθαρισμός και πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων»

Λίγο πριν το Πάσχα ξεκίνησε το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το ειδικό όχημα – πλυντήριο κάδων ακολουθούσε το δρομολόγιο του απορριμματοφόρου και αμέσως μετά το άδειασμα αναλάμβανε το πλύσιμο των κάδων με στόχο τον καθαρισμό και την απολύμανση για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Παρακαλούνται όλοι να τηρούν τους βασικούς κανόνες καθαριότητας και τα απορρίμματα να εναποτίθενται πολύ καλά δεμένα εντός των κάδων, ώστε να μην διασκορπίζονται και αποτελούν εστία μόλυνσης.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου για τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλει για να διατηρείται ο Δήμος καθαρός. Απαιτείται η συνεργασία όλων για να επιτύχουμε έναν Δήμο καθαρό και να διασφαλίσουμε την υγιεινή των κοινόχρηστων χώρων.

Γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών για θέματα καθαριότητας: 2755023377

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Όλοι μαζί με απλές καθημερινές πράξεις μπορούμε να διατηρήσουμε τον Δήμο μας καθαρό, προστατεύοντας το περιβάλλον και σεβόμενοι το έργο των ανθρώπων της καθαριότητας».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ