Η ΕΛ.ΑΣ στηρίζει το έργο και τη δράση του συλλογου Άξιον Εστί

0

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την 27η και 28η Απριλίου 2018, Παρασκευή και Σάββατο, ώρα 11:00 έως 17:00, ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ- Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Στα πλαίσια μια γενικής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλαρίου Αργολίδας, στηρίζει το έργο μας και διοργανώνει τις ίδιες ημέρες (27 και 28 Απριλίου 2018) εθελοντική αιμοδοσία στο Αργος, με το Νοσοκομείο Άργους, για λογαριασμό του Συλλόγου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ στο ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΑΡΓΟΥΣ , στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου , Παρασκευή 27 /4 , 5-8 μ.μ και Σάββατο 28/4 ,10- 13.30 μ.μ
Οι Αιμοδοσίες πραγματοποιούνται στις δύο περιφερειακές ενότητες με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εντάσσονται στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη τον οποίο έχει επισήμως αναλάβει η χώρα μας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας γι α το 2018.

Ο παιδικός καρκίνος είναι μια πληγή που πονά όλη την κοινωνία. Θα την αντιμετωπίσουμε μόνο αν στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τα παιδιά, για να έχουν κι αυτά δικαίωμα στη ζωή.
Δώσε αίμα για τα παιδιά, κάνε ένα δώρο ζωής.
Για τον ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Το Δ.Σ.

ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙ 2018 – ΔΕΙΞΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η ΕΛ.ΑΣ στηρίζει το έργο και τη δράση του συλλογου Άξιον Εστί ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την 27η και 28η Απριλίου 2018, Παρασκευή και Σάββατο, ώρα 11:00 έως 17:00, ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ- Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Στα πλαίσια μια γενικής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλαρίου Αργολίδας, στηρίζει το έργο μας και διοργανώνει τις ίδιες ημέρες (27 και 28 Απριλίου 2018) εθελοντική αιμοδοσία στο Αργος, με το Νοσοκομείο Άργους, για λογαριασμό του Συλλόγου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ στο ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΑΡΓΟΥΣ , στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου , Παρασκευή 27 /4 , 5-8 μ.μ και Σάββατο 28/4 ,10- 13.30 μ.μ Οι Αιμοδοσίες πραγματοποιούνται στις δύο περιφερειακές ενότητες με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εντάσσονται στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη τον οποίο έχει επισήμως αναλάβει η χώρα μας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας γι α το 2018. Ο παιδικός καρκίνος είναι μια πληγή που πονά όλη την κοινωνία. Θα την αντιμετωπίσουμε μόνο αν στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τα παιδιά, για να έχουν κι αυτά δικαίωμα στη ζωή.Δώσε αίμα για τα παιδιά, κάνε ένα δώρο ζωής. Για τον ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ Το Δ.Σ.

Δημοσιεύτηκε από Άξιον Εστί ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ στις Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ