Ευχαριστήριο της οικογένειας του εκλιπόντος αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα

0

Μέσα από αυτή την επιστολή, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους σας, για την συμπαράσταση σας στην απώλεια που βιώσαμε. Από εκείνο το πρωινό του Σαββάτου, που τα “πράγματα” φάνηκαν εξ αρχής πολύ δύσκολα, η στήριξη όλων σας μας έδινε το χαμένο μας κουράγιο.

Ήρθε όμως η ΜΕΡΑ η δύσκολη. Αυτό που έγινε εκείνη την ημέρα και η αγάπη, η συμπαράσταση, τα λόγια παρηγοριάς και η παρουσία σας ήταν κάτι που δεν θα μπορέσουμε να ξεχάσουμε ποτέ. Νοιώθουμε, όμως, την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και κάποιους ανθρώπους ξεχωριστά.

Πρώτα απ όλα, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άστρους και το προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης για τις υπερανθρωπες προσπάθειες τους, όπως επίσης και το προσωπικό του Νοσοκομείου “Αττικον” για την άψογη συμπεριφορά τους προς τον άνθρωπο μας. Επίσης, νοιώθουμε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε δημοσίως, τους κυρίους Κωνσταντίνο Βλάση και Βασίλειο Κοντοζαμάνη, που από το πρώτο λεπτό με τις ενέργειες τους πρόσφεραν τεράστια υποστήριξη στον αγώνα μας, που μόλις είχε ξεκινήσει.

Ευχαριστούμε επίσης, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τεγέας κ.κ. Θεόκλητο που χοροστατάτησε στην Εξόδιο Ακολουθία καθώς και όλους τους Πατέρες της τοπικής μας Εκκλησίας για την παρουσία τους και τα λόγια παρηγοριάς τους.

Δεν γίνεται να μην ευχαριστήσουμε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο για τα εγκάρδια λόγια τους και τις τιμές που απέδωσαν στο πρόσωπο του Γιώργου μας. Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε, έναν άλλο Γιώργο μας. Τον Αξιότιμο Δήμαρχο κ. Γιώργο Καμπύλη. Τον αδελφικό φίλο, τον συνεργάτη, τον συνοδοιπόρο του δικού μας Γιώργου, που από το πρώτο λεπτό, έως την τελευταία στιγμή, ήταν εκεί. Εκεί σε αυτόν, εκεί και σε εμάς. Εκεί στις πράξεις, εκεί σε όλο αυτό τον μαραθώνιο, εκεί στην αγωνία μας, εκεί στα λόγια συμπαράστασης, εκεί στο πένθος. Πενθος και δικό του, καθώς όλοι γνωρίζουμε την σχέση των δύο αντρών. Πολλά χρόνια φίλοι, αρκετά χρόνια συναγωνιστές απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας. Γιώργο μας ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Πλέον, ο αντιδήμαρχος, ο άνθρωπος της παρέας, ο φίλος, ο συνεργάτης, ο αγωνιστής, ο οικογενειαρχης, ο Γιώργος μας, δεν είναι μαζί μας σωματικος. Είναι μαζί μας και θα μείνει μαζί μας σαν ανάμνηση. Και καθώς όπως έλεγαν οι αρχαίοι, “η υστεροφημία είναι υποκατάστατο της Αθανασίας” έτσι Αθάνατος θα μείνει και ο Γιώργος μας γιατί με τη Ζωή του κατάφερε την Υστεροφημία του. Καλή αντάμωση…

Η οικογένεια του εκλιπόντος αντιδημάρχου Γεωργίου Κλεώπα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ