Ερώτημα του προέδρου Αγ. Ανδρέα για τις εργασίες στην πλατεία του χωριού και η απάντηση του Δημάρχου & διάλογοι (videos & photos)

0

Κατά την χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ ,τέθηκαν και επιπλέον ερωτήματα για σημαντικά θέματα όπως, οι ανεμογεννήτριες  και για έργα που εκτελούνται αυτή την περίοδο,  εκτός του προγραμματισμένου θέματος  για τις ιχθυοκαλλιέργειες. Μεταξύ των ερωτημάτων ,ο πρόεδρος της κοινότητας Αγ.Ανδρέα κ.Αθ. Σούρσος ,ενημέρωσε το σώμα και ζήτησε απαντήσεις για την μη πρόσβαση & τις εργασίες που δεν συνεχίζονται στην πλατεία του χωριού του.

Στην συνέχεια απάντησε ο Δήμαρχος κ. Γ. Καμπύλης και ακολούθησαν διάλογοι από τις παρατάξεις…

Δείτε τα σχετικά videos για την αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωσή σας για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα ,από τον τοπικό ιστότοπο astros-kynourianews.gr που βρίσκεται πάντα παρών και παρουσιάζει όλα τα σοβαρά θέματα του τόπου μας ,καθώς και τα πολιτιστικά δρώμενα. Να σημειώσουμε , ότι ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Δ. Κατσής, ατυχώς δεν ανέφερε την παρουσία μας…

Δεν πειράζει ,εμείς συνεχίζουμε ως ενεργοί πολίτες το έργο μας να συμβάλουμε θετικά στα κοινά  με τις παρεμβάσεις μας ,τόσο στην ανάδειξη των προβλημάτων της καθημερινότητας ,καθώς και να σας μεταφέρουμε όλες τις απόψεις που πρέπει να γίνονται σεβαστές, να ακούγονται οι απόψεις των δημοτών ,μέσα από τακτικές γενικές συνελεύσεις που πρέπει να γίνονται σε όλα τα χωριά, από την εκάστοτε δημοτική αρχή ,μέσα στην θητεία της.

Γενικά η διαβούλευση θα μπορούσε να είναι το εργαλείο συμμετοχής και δημοκρατίας.

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Ερώτημα προέδρου Αγ.Ανδρέα κ.Θ. Σούρσου για την πλατεία του χωριού

Θα ακολουθήσαν τα ερωτήματα & οι τοποθετήσεις σε όλα τα θέματα….

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ