Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

0

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΆ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. Η ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Aμεσα ανταποκρίθηκαν οι επιχειρήσεις στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την στήριξη του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας με παροχή εκπτώσεων και προσφορών.

Ο Σύλλογος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του, έχει ετοιμάσει αυτοκόλλητα τα οποία θα δίνονται σε όλα τα καταστήματα που έχουν δώσει έκπτωση, ενώ στο λευκό πλαίσιο θα συμπληρώνουν την έκπτωση και τα είδη που θα δίνονται.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα, την ιστοσελίδα του για τις επιχειρήσεις που δίνουν έκπτωση –  προσφορά.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Σύλλογος ΑμεΑ παρακαλούν όσες  επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να προσφέρουν έκπτωση των προϊόντων/υπηρεσιών στα μέλη του να την αποστείλουν εγγράφως στο email: sillogosamea@hotmail.gr ή να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6937066386 (Πρόεδρος: Παρασκευόπουλος Παναγιώτης).

ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ATM
Πιο ακριβά γίνονται τα μετρητά για τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν την χρεωστική τους κάρτα για να κάνουν ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας από αυτή που έχει εκδοθεί η κάρτα τους, καθώς το υψηλό κόστος λειτουργίας των ΑΤΜ, όπως υποστηρίζουν τραπεζικά στελέχη, τις αναγκάζει να χρεώνουν προμήθεια σε όσους δεν είναι πελάτες τους και κάνουν αναλήψεις από τα ΑΤΜ τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10.000 ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Περισσότεροι από 10.000 χρήστες έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αίτησης για την προστασία της πρώτης κατοικίας στις τρεις εβδομάδες λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Υπενθυμίζεται ότι εφόσον συντρέχουν οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους μέσω της πλατφόρμας εγκρίνει εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών το ποσοστό και το ενδεικτικό ποσό της συνεισφοράς του Δημοσίου και προωθεί στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ Α.Ε.) την εγκεκριμένη αίτηση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΕΓΕΑΣ 2019

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει στην Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας που θα διεξαχθεί από 14 έως 21 Αυγούστου 2019 στην Τεγέα Αρκαδίας, Πάρκο της Παλαιάς Επισκοπής.

Οι συμμετέχοντες στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου δεν θα επιβαρυνθούν με κάποιο κόστος, αλλά λόγω του περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή δήλωσης συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

Πληροφορίες: Τηλέφωνο/ Fax: 2713-601116 / 601115 (υπεύθυνος κ. Ψυχάρης)

2Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ «FOODPANORAMA EXPO & ΟΙΝΟΓΕΥΣΕΙΣ»

H 2η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις» 2019 και η Cyprus HoReCa Expo, η μεγαλύτερη και μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στους τομείς τροφίμων, ποτών και Horeca διοργανώνεται στην Λευκωσία στις 9-10 Νοεμβρίου 2019.

Η έκθεση αυτή θα αποτελέσει ένα μοναδικό γεγονός και στοχεύει στην διεθνοποίηση των επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Για τον λόγο αυτό θα διοργανωθούν και παράλληλες εκδηλώσεις με την συνέργεια φορέων της ευρύτερης περιοχής, ενδεικτικά αναφέρουμε το Forum Γαστρονομίας, το Forum Ομογενών Επιχειρηματιών και τις επιχειρηματικές συναντήσεις με εταιρίες-αγοραστές από την περιοχή της λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείου, οι οποίες θα διεξαχθούν εντός του εκθεσιακού χώρου.

Όλα τα στοιχεία σχετικά με την έκθεση βρίσκονται στην  ιστοσελίδα: www.foodpanoramaexpo.com και συνημμένα στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet. Για την διευκόλυνση των εκθετών έχει εξασφαλιστεί  συνεργασία με ελληνική εταιρεία μεταφορών όπου και αναλαμβάνει την μεταφορά των εκθεμάτων, προετοιμασία αναγκαίων εγγράφων και παράδοση στον εκθεσιακό χώρο στην Κύπρο.

ΑΑΔΕ: ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Στα μέσα Σεπτεμβρίου στοχεύει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων να θέσει σε λειτουργία, στο σύστημα TAXISnet, τη νέα εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων φορολογίας μεταβιβάσεων ακινήτων. Η εφαρμογή θα αρχίσει να λειτουργεί πιλοτικά εντός των προσεχών εβδομάδων προκειμένου να καταγραφούν και να επιλυθούν όποια πρακτικά προβλήματα προκύψουν, ώστε στις 15 Σεπτεμβρίου να τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΦΟΙ ΦΟΥΦΑ ΑΕ ΣΤΑ «DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2019». ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΦΟΥΦΑ ΑΕ βραβεύτηκε φέτος στην ετήσια εκδήλωση της επιχειρηματικής αριστείας του «Diamonds of the Greek Economy 2019». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου 2019 στο GRANDE BRETAGNE HOTEL στην Αθήνα, με τη συμμετοχή πολλών υψηλόβαθμων στελεχών, των σημαντικότερων Ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων της χώρας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις. Η αξιολόγησή τους γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων όπως είναι η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση και η ρευστότητα. Ταυτόχρονα συνυπολογίζονται και άλλοι παράγοντες μεταξύ των οποίων είναι τα επενδυόμενα κεφάλαια των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και τις ευχές για συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας.
Τον Αύγουστο δεν θα κυκλοφορεί το Οικονομικό –Επιχειρηματικό Δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ