Επισκεφθείτε για την καλοκαιρινή σεζόν, το «Κοινωνικό ανταλλακτήριο ρούχων» στο Άστρος

0

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ “PROMO KYNOURIA”) σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, συνεχίζουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου.

Στόχος του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου είναι η κάλυψη αναγκών των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας (οικονομικά αδύνατοι συμπολίτες μας) με ΔΩΡΕΑΝ είδη ένδυσης, υπόδησης, και λοιπού εξοπλισμού καθώς και οποιαδήποτε άλλη υλική βοήθεια.

Το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο λειτουργεί κάτω από το ταχυδρομείο του Άστρους.

Δημότες από όλο τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας που χρειάζονται είδη ένδυσης, υπόδησης και λοιπού εξοπλισμού (μικρές ηλεκτρικές συσκευές, κούνιες, ριλάξ, καρότσια, πάρκα, καλαθούνες, σεντόνια, παπλώματα, παιχνίδια κλπ.) καθώς και οποιαδήποτε άλλη υλική βοήθεια μπορούν επισκεφθούν το ανταλλακτήριο κατόπιν συνεννόησης  ή να απευθύνονται στην Κοινωνική δομή “Βοήθεια Στο Σπίτι” της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ.).

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2755 0 23821  ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. 2755 3 61200, 2755 3 61213 Αδαμογιάννη Αγγελική – Υπεύθυνη του Β.Σ.Σ.

Το “Βοήθεια Στο Σπίτι” θα τα ετοιμάζει και θα τους ενημερώνει ,πότε και που μπορούν να τα παραλάβουν, εκτός από ιδιάζουσες περιπτώσεις (Ρομά, ορεινά χωριά, άτομα με προβλήματα υγείας, κλπ.) που θα τους τα παραδίδει κατ’ οίκον.

Όσοι επιθυμούν να έρθουν ή να προσφέρουν πράγματα, μπορούν από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 13:00 και 17:30 – 20:00 (εκτός Τετάρτης απόγευμα & Σαββατοκύριακου). Εάν κάποιοι δεν μπορούν ή δεν μας βρούν τις παραπάνω ώρες, θα πρέπει να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2755023450 και 6977125964 (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ “PROMO KYNOURIA”) προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Όλα τα είδη που επιθυμούν να προσφέρουν οι συμπολίτες μας, θα πρέπει να είναι καθαρά και σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε της Κοιν.Σ.Επ

Φώτης Τζιβελόπουλος

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τον χώρο του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ