Επαναλειτουργία “Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου”Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον νέο χώρο του ανταλλακτηρίου, η αλληλεγγύη και η προσφορά γίνονται πράξη.
Στον Δήμο μας, ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια από πέρυσι και ερχόμαστε σήμερα, πιο οργανωμένα, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Promo Kynouria» / astros – kynourianews.gr, να επαναλειτουργήσουμε το «Δημοτικό Κοινωνικό Ανταλλακτήριο».

Άποψή μας είναι ότι στις ημέρες της κρίσης που ζούμε, ο καταναλωτισμός και η αναζήτηση όλο και περισσότερου κέρδους, πρέπει να δώσουν χώρο στην κοινωνική αλληλεγγύη ξεκινώντας μάλιστα, από το στενό κοντινό μας περιβάλλον.

Στο κοινωνικό ανταλλακτήριο του Δήμου, θα μπορούν να απευθύνονται για την κάλυψη άμεσων αναγκών, όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθούν στην αγορά.
Εκεί μπορούν επίσης, να απευθύνονται όσοι θέλουν να ανταλλάξουν ρούχα ή άλλα είδη που πλέον δεν χρειάζονται, με κάτι άλλο που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο.

Τι μπορεί κανείς να βρει διαθέσιμο στο Δημοτικό Ανταλλακτήριο:

• Καινούργια και μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδησης, για παιδιά και ενήλικες
• Παιχνίδια, παραμύθια
• Τσάντες και άλλα αξεσουάρ
• Λευκά είδη, κουβέρτες, παπλώματα

Μην κλείνετε στην ντουλάπα σας ό,τι δεν φοράτε…

Αφήστε το καθαρό και σε καλή κατάσταση στο ανταλλακτήριο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και χαρίστε ζεστασιά και χαμόγελο σε κάποιον συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη…

Το Δημοτικό Ανταλλακτήριο θα λειτουργεί κάτω από το ταχυδρομείο Άστρους, στον χώρο της Κοιν.Σ.Επ Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Promo Kynouria»/astros-kynourianews.gr.

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στο τηλ: 2755360101 ή με την Κοιν.Σ.Επ στο τηλ: 6977125964.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Πρωινές ώρες μετά τις 9:00, μέχρι το μεσημέρι…
Απογευματινές 17:30 – 20:00, εκτός Τετάρτης & Σαββατοκύριακου

Σε περίπτωση που δεν μας βρείτε τις παραπάνω ώρες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6977125964,να ορίσουμε μία ώρα που μπορείτε να έρθετε… 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας
Παναγιώτης Κ. Μαντάς

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ