Εκδηλώσεις για τον Κολοκοτρώνη και την Άλωση της Τριπολιτσάς στο Λιμποβίσι & IV Μεραρχίας Πεζικού (ph&vid)

0

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 197η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς ο Δήμος Τρίπολης πραγματοποίησε στις 11 το πρωί του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου τιμητικές εκδηλώσεις στο Λιμποβίσι, όπου βρίσκεται και το σπίτι του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε την τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη και στη συνέχεια στο χώρο της προτομής του Αρχιστρατήγου του Γένους Θεοδώρου Κολοκοτρώνη πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, ομιλία του πανηγυρικού της ημέρας και στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με χορούς από χορευτικά συγκροτήματα της Τρίπολης. Στις εκδηλώσεις το παρών έδωσαν οι βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, και της ΔΗ.ΣΥ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο πρώην Δήμαρχος κι επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Βρέντας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι χωριών του Φαλάνθου και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας καθώς αρκετός ήταν και ο κόσμος που παρακολούθησε τις σημερινές εκδηλώσεις.

δείτε εδώ photos

Επετειακή εκδήλωση και Έκθεση της IV Μεραρχίας Πεζικού πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη (+ph, vd)

Πηγή: http://www.drt915.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ