Διακήρυξη του διαγωνισμού «Αποκατάσταση Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς και μετατροπή σε πολυχώρο εκπαιδευτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων»

0

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζουμε με τη διακήρυξη του διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού λειτουργίας» που αποτελεί το υποέργο 3 της πράξης «Αποκατάσταση Δημοτικού Σχολείου Μελιγούς και μετατροπή σε πολυχώρο εκπαιδευτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων» προϋπολογισμού 115.800,35€.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020» με ποσό 106.536,31€ και από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας με ποσό 9.264,04€.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προσφορών ορίζεται η 11η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00.

Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στην προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού, για την κάλυψη των αναγκών του νέου βρεφονηπιακού σταθμού και των παιδικών σταθμών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Σκοπός είναι η εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του σταθμού, η ασφάλεια και άνεση των χρηστών και η παροχή των προβλεπόμενων υπηρεσιών στα βρέφη και νήπια που φιλοξενούνται, καθώς και στους εργαζόμενους.

Η συνολική προμήθεια χωρίζεται σε ομάδες προϊόντων και συνοπτικά περιλαμβάνει: έπιπλα, εξοπλισμό κουζίνας και είδη οικιακής χρήσης, εξοπλισμό αύλειων χώρων, ιματισμό, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, συσκευές ήχου και εικόνας, εξοπλισμό γραφείου, ψυχαγωγικό & παιδαγωγικό υλικό.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Με την παρούσα διακήρυξη ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στη μεταφορά και στη λειτουργία των τριών παιδικών σταθμών του Δήμου μας σε ένα καινούριο, πλήρως εξοπλισμένο κτίριο το οποίο θα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Επιπλέον δημιουργείτε για πρώτη φορά στον Δήμο μας τμήμα βρεφονηπιακού σταθμού. Στόχος μας είναι να γίνει η Βόρεια Κυνουρία ένας τόπος προσφιλής για νέα ζευγάρια και το αποδεικνύουμε έμπρακτα με τις ενέργειές μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ