Διαδικτυακό Σεμινάριο «Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς- Πτυχές της Σύγχρονης Πραγματικότητας»

0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                

«Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς- Πτυχές της Σύγχρονης Πραγματικότητας»

Εκπαιδευτικό Διαδικτυακό Σεμινάριο- Webinar

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς διοργανώνει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, και ώρα 18.30-20.30,  εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με τη συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων του κλάδου της καρδιολογίας οι οποίοι θα παρουσιάσουν πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία προσεγγίζοντας ένα ευρύ φάσμα των παθήσεων της καρδιάς.

Το Webinar απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους φροντιστές και τις οικογένειες των ατόμων που νοσούν από καρδιοπάθειες, με σκοπό την έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση τους γύρω από το θέμα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση δωρεάν μέσα από τον σύνδεσμο: https://www.livemedia.gr/whd22

H εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Χορηγός είναι η εταιρεία Novartis και Υποστηρικτές το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και η εταιρεία Infomind.

Λίγα λόγια για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε εκπροσωπεί θεσμικά και σε όλα τα επίπεδα τους πάσχοντες από συγγενείς καρδιοπάθειες και τις οικογένειες τους. Εκπροσωπεί μια εξαιρετικά ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, καθώς οι συγγενείς καρδιοπάθειες αποτελούν χρόνιες παθήσεις, οι οποίες συνεπάγονται σε πολλές περιπτώσεις  σοβαρά προβλήματα υγείας για τους καρδιοπαθείς και  χαμηλό σε ορισμένες περιπτώσεις προσδόκιμο επιβίωσης.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες αποτελεί μία αναγκαιότητα για το χώρο, αλλά συνάμα και ένα συλλογικό εγχείρημα, η επιτυχία του οποίου εξαρτάται από τη συμβολή και τη συμμετοχή των συμπασχόντων.

Αναγνωρίζοντας ότι ο χώρος των καρδιαγγειακών νοσημάτων είναι ενιαίος και ότι η περιχαράκωση επιμέρους ομάδων με διακριτά έστω χαρακτηριστικά, υπονομεύει την ενιαία έκφραση και δράση του και πρωτίστως την προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας του συνόλου των καρδιοπαθών συμπολιτών μας, έχουν ήδη δρομολογηθεί οι προβλεπόμενες νομικές ενέργειες για το θεσμικό μετασχηματισμό του Συνδέσμου, ώστε να καλύψει πρακτικά το σύνολο των πασχόντων από καρδιαγγειακά νοσήματα στο άμεσο μέλλον.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Κωνσταντίνος Χόρτης | Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες

Τηλ. 210 8620580, 6975592614 | e-mail:  kardiopatheia2005@gmail.com

Website:  www.kardiopatheia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ