ΔΗΜ.Τ.Ο Βόρειας Κυνουρίας: Την Κυριακή στηρίζουμε Βασίλη Κοντοζαμάνη – Να στείλουμε στις Βρυξέλλες γνώστες και όχι απλώς γνωστούς!

0

Την Κυριακή ψηφίζουμε για τους ανθρώπους μας στις Βρυξέλλες! Στην Ευρώπη θα στείλουμε Έλληνες Ευρωβουλευτές και πρέπει να πάει μια ισχυρή ομάδα. Μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν καλά τις ευρωπαϊκές διαδικασίες, που έχουν εμπειρία και μια μακρά διαδρομή στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.

Πιστεύω ότι είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Πληρώ αυτά τα κριτήρια, ώστε να δώσω τη μάχη για τη χώρα μας. Ραντεβού την Κυριακή στην κάλπη της Ευρώπης!

ΔΗΜ.Τ.Ο Βόρειας Κυνουρίας

Την Κυριακή 9 Ιουνίου έχουμε τις Ευρωεκλογές, μια εκλογική διαδικασία πολύ σημαντική για τη χώρα μας. Πρέπει να στείλουμε στην Ευρωβουλή άξιους ανθρώπους με γνώσεις, που θα μπορούν να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πατρίδα μας.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης είναι η ιδανική επιλογή, γνωστής και με μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά δρώμενα, μεθοδικός, εργατικός, ένας άνθρωπος πραγματικά τεφαρίκι.

Την Κυριακή στηρίζουμε Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "9 OYNIOY 2024 ΣΤΗΡΙΖΩ ΨΗΦΙΖΩ ΒΑΣΙΛΗ KONTOZAMANH ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ NA > Έμπειρος Αποδοτικός Ακέραιος Καλή Επιτυχία Βασίλη!"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ