Δημήτρης Γκαύρος: Εμείς ερχόμαστε για την Βόρεια Κυνουρία με σχέδιο ,πρόγραμμα & με όραμα και θα είμαστε οι νικητές στις εκλογές…(videos & photos)

0

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Νέα Βόρεια Κυνουρία” του  Δημήτρη Γκαύρου, παρουσία των ιερέων των ενοριών της περιοχής ,που πραγματοποιήσαν τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο  υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημήτρης Γκαύρος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου. Συγκινημένος ευχαρίστησε  φίλους της παράταξης που έδωσαν δυναμικό παρών με την παρουσία τους, καθώς και υποψηφίους της παράταξης, τους πολιτευτές & υποψηφίους π/σ όλων των παρατάξεων που παραβρέθηκαν.

Κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στο πρόγραμμα ,λέγοντας ότι είναι αποτέλεσμα διαλόγου με τους πολίτες και απαντά στα πραγματικά προβλήματα  του Δήμου μας, στην συνέχεια έκανε λόγο για λάθος επιλογές και καθυστερήσεις  που κράτησαν πίσω την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας.

Κλείνοντας δήλωσε σίγουρος για την μεγάλη νίκη που έρχεται,  λέγοντας  χαρακτηριστικά, “Ότι όλοι εμείς ! και εγώ είμαι ένας από εσάς ,ερχόμαστε για την Βόρεια Κυνουρία με σχέδιο ,πρόγραμμα & με όραμα και θα είμαστε οι νικητές και η επόμενη Δημοτική αρχή”…

Στο τέλος έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του Άστρους, καθώς αναφέρθηκαν και οι υποψηφιότητες σε όλα τα χωριά ,που θα παρουσιαστούν εκεί κατά τις περιοδείες.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα στα video που ακολουθούν.

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ