Δείτε ολόκληρη την 2η ενημερωτική συνάντηση στο Κ.Υ Άστρους, με θέμα «ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ »( videos & photos)

0

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία ,η 2η ενημερωτική συνάντηση στο Κ.Υ Άστρους, με θέμα «ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ » Το ιατρικό προσωπικό του Κ.Υ Άστρους ,σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Κ.Υ Άστρους έχουν ξεκινήσει ενημερωτικές  συναντήσεις  προς τους κατοίκους της περιοχής μας,με θέματα που αφορούν την υγεία.

Σήμερα ήταν η 2η συνάντηση και η προσέλευση των κατοίκων ήταν μεγάλη. Την εκδήλωση άνοιξε η διευθύντρια του Κ.Υ Κα. Πηγή Περδικάκη ,η οποία έκανε μια γενική αναφορά για την νόσο του Σακχαρώδη διαβήτη και στην συνέχεια διηύθυνε την συζήτηση ,παρουσιάζοντας τους ομιλητές ιατρούς ,καθώς  και τις επισκέπτριες υγείας.

Επίσημος καλεσμένος ομιλητής στην σημερινή συνάντηση ήταν ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Msc κ.Δ.Μπερτζελέτος ,ο οποίος αναφέρθηκε στην διατροφή που πρέπει να κάνουν τα άτομα που πάσχουν από την νόσο, αλλά και στην πρόληψη, για να μην νοσήσουμε.

Το astros- kynourianews.gr στηρίζει τέτοιες αξιέπαινες ενημερωτικές ημερίδες και σας παρουσιάζουμε όλους τους ομιλητές και για την δική σας ενημέρωση ,όσων δεν μπορέσατε να παραβρεθείτε σήμερα…  

Δείτε παρακάτω το video με την παρουσίαση και εδώ δείτε τις διαφάνειες της παρουσίασης 

Καθώς & όλες τις παρουσιάσεις

Επιμέλεια-Παρουσίαση-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ 

Δείτε τα ερωτήματα και τον διάλογο που ακολούθησε…

Δείτε την παρουσίαση του ιατρού κ.Ι.Πατούρα,ο οποίος αναφέρθηκε στην ινσουλίνη και στους τρόπους της θεραπείας…

Δείτε την παρουσίαση του ιατρού κ.Γ.Σαντορινιού,ο οποίος αναφέρθηκε στην φαρμακευτική αγωγή…

Δείτε την παρουσίαση της Κας Χονδρολέου η οποία αναφέρθηκε στην πρόληψη…

Δείτε την παρουσίαση της Κας Ξ. Χαρμπαλή ,η οποία αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας σε άτομα που έχουν διαβήτη…

Δείτε την παρουσίαση της Κας Μ.Τετώρου,η οποία αναφέρθηκε στο διαβητικό πόδι…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ