Δείτε ολόκληρη την ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού,στο Παρ.Άστρος ( videos & Photos)

0

Μία εξαιρετική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Διοικητήριο του Παρ. Άστρους, από την χειρουργό  ιατρό με ειδίκευση στον καρκίνο μαστού,κυρία Βάσια Ψυχογιού,η οποία διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο   στην Τρίπολη.Η σημερινή εκδήλωση,ήταν αφιερωμένη στην πρόληψη και την θεραπεία του καρκίνου του  μαστού, μια πρωτοβουλία της τ/κ Π.Άστρους και ομάδας γυναικών,με συντονίστρια την κ.Παρασκευή Φίλη.Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη από γυναίκες της περιοχής,η ομιλήτρια με απλά παραδείγματα και αμεσότητα,μετέφερε όλες τις πτυχές του καρκίνου ,από την πρόληψη,τα στάδια παρακολούθησης και την αντιμετώπιση του. Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήματα των παρευρισκομένων γυναικών ,τα οποία απαντήθηκαν άμεσα καθώς και άλλα, μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της τ/κ κ.Ν.Κωνσταντίνου,παρευρέθηκαν ακόμα ,ο εφημέριος του χωριού πατέρας Σταύρος Δελημανώλης και ο π/σ κ.Γ.Μπακούρης και ο ακτινολόγος κ.Κατσάβελας.

Η συντονίστρια της εκδήλωσης  κ.Παρασκευή Φίλη , ανακοίνωσε δωρεάν επισκέψεις προσφορά για την σημερινή εκδήλωση ,από διάφορα ιατρικά κέντρα , καθώς και 10 δωρεάν επισκέψεις που κληρώθηκαν ,από την κ.Ψυχογιού.

Εμείς με την σειρά μας ,θέλουμε να συγχαίρουμε την ιατρό κ. Βάσια Ψυχογιού για την αναλυτική ενημέρωση  και για την αμεσότητα που το μετέδωσε στις γυναίκες της περιοχής μας.

Το astros-kynourianews στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και σας μεταδίδει ολόκληρη την ενημερωτική εκδήλωση ,για να ενημερωθούν και όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Επιμέλεια -Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος για το astros-kynourianews-Team Promo Kynouria Κοιν.Σ.Επ

 

Δείτε εδώ την ψηλάφηση μαστού σε άντρες και γυναίκες ,στο 10:31΄ λεπτό  έως 13:12΄που παρουσίασε  η κ.Βάσια Ψυχογιού στην σημερινή ενημέρωση, από εκδήλωση τον Φεβρουάριο στην , στην Τρίπολη.

Δείτε τις ανακοινώσεις

Συζήτηση…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ