Γιώργος Καμπύλης: Οι συμπολίτες μας θα μας δώσουν μια μεγάλη νίκη, όχι προσωπική αλλά συλλογική, για να ολοκληρώσουμε το έργο μας (videos & photos)

0

Σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Πρωτοβουλία Αλλαγής” του Γιώργου Καμπύλη, παρουσία των ιερέων των ενοριών της περιοχής ,που πραγματοποιήσαν τον καθιερωμένο αγιασμό .

Ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος κ. Γ. Καμπύλης ,ευχαρίστησε όλους που τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου. Ευχαρίστησε κάνοντας  ιδιαίτερη αναφορά  τον συμπατριώτη πρώην αναπληρωτή υπουργό υγείας κ. Β. Κοντοζαμάνη, τους πρώην δημάρχους κ.κ Γ. Δαλιάνη και Ευ. Δαλιάνη, καθώς και το πλήθος των πολιτευτών & υποψήφιών π/σ ,τους υποψηφίους και φίλους της παράταξης που έδωσαν δυναμικό παρών με την παρουσία τους.

Κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε σε έργα που έγιναν κατά την θητεία του ,σε αυτά που τώρα ολοκληρώνονται, που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και σε χρηματοδοτήσεις σε μελέτες για έργα που θα γίνουν στην συνέχεια.

Κλείνοντας δήλωσε σίγουρος για την νίκη, και αισιόδοξος ότι οι συμπολίτες του θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στην παράταξή του, για να ολοκληρωθεί το έργο της.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα στα video που ακολουθούν.

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ