Βασίλης Κοντοζαμάνης στην Τρίπολη: Η ψήφος σας είναι η φωνή σας και η δύναμή μας να κάνουμε τη διαφορά.

0

Στην πατρίδα μου, την Αρκαδια, στην Τρίπολη συνάντησα και μιλησα σε φίλους και συνοδοιπόρους. Βίωσα δυναμικές στιγμές. Η στήριξη των συμπατριωτών μου στο πρόσωπό μου είναι συγκινητική.

Είμαι περήφανος Αρκάς, περήφανος για τις ρίζες μου, περήφανος που μας ενώνουν οι κοινές αξίες του Μοριά. Μιλώντας για την Πελοπόννησο και την Αρκαδία, χρειάζεται να δούμε, πως μπορούμε να είμαστε ουσιαστικά χρήσιμοι για τον τόπο μας.

 
Οι επενδύσεις δεν είναι απλά λόγια. Σημαίνουν νέες, καλοπληρωμένες δουλειές που μπορούν να δώσουν στα παιδιά μας την ευκαιρία να παραμείνουν στον τόπο τους. Να αναπτύξουν τα όνειρά τους εδώ, χωρίς να αναγκάζονται να φύγουν μακριά. Οι επενδύσεις μπορούν να αποτελέσουν μέρος της λύσης στο πρόβλημα της ερημοποίησης περιοχών της Αρκαδίας και να δώσουν την ανάπτυξη που χρειάζεται η περιοχή μας.
 
Παράλληλα, σημαντικός είναι και ο ρόλος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η συνεργασία εκπαιδευτικής και επενδυτικής κοινότητας μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τα νέα παιδιά.
 

Σας ζητώ να είστε μαζί μου και σ αυτή τη μάχη με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Η ψήφος σας είναι η φωνή σας και η δύναμή μας να κάνουμε τη διαφορά.

 Vassilis Kontozamanis

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ