Από την επίσκεψη και παρουσίαση του προγράμματός μας στον Άγιο Πέτρο.

0
Με πλήθος κόσμου να παρευρίσκεται εχθές Σάββατο 30 Οκτωβρίου στον Άγιο Πέτρο, κάναμε μια πολύ εποικοδομητική και ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα τις καθημερινότητας του χωριού.
Μεταξύ των άλλων, αντικείμενο συζήτησης και διαλόγου με τους κατοίκους αποτέλεσαν:
1. Η Αξιοποίηση και Εκμετάλλευση του νέου Ταπητουργείου, όταν αυτό θα παραδοθεί , ύστερα από τη γενική ανακατασκευή του , η οποία προήρθε με πρόγραμμα που χρηματοδοτήθηκε 100% από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
2. Η κατασκευή και ανάδειξη του αναρριχητικού πάρκου της Ζιονάγκας.
3. Η αναζήτηση Ευρωπαϊκών και Εθνικών προγραμμάτων για την χρηματοδότηση του Δημοτικού Γηπέδου ποδοσφαίρου Άγιου Πέτρου προκειμένου να υλοποιηθούν έργα βελτίωσης αγωνιστικής επιφάνειας με τοποθέτηση χλοοτάπητα νέας γενιάς , αποστραγγιστικό σύστημα, ανακατασκευή αποδυτήριων και συντήρηση περίφραξης .
4. Η ρύθμιση της χρήσης της πλατείας από τα καταστήματα, με ψήφιση και άμεση εφαρμογή κανονιστικής απόφασης , με μέριμνα την διατήρηση του κοινόχρηστου χαρακτήρα της για τους δημότες.
5. Η εκπόνηση μελέτης σχετική με την πρόβλεψη πολιτικής προστασίας για φυσικές καταστροφές (πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμούς κλπ) που θα καλύπτει όλη την έκταση του χωριού σε περίπτωση τέτοιων έκτακτων γεγονότων και θα πραγματοποιηθούν έργα προστασίας του πολίτη τα οποία θα προκύπτουν μέσα από αυτή τη μελέτη .
6.Η επέκταση δικτύου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού με φωτοβολταικά φωτιστικά σώματα ικανοποιώντας όλες τις μέχρι σήμερα αιτήσεις όπου είναι αναγκαίες και απαραίτητες.
Ευχαριστούμε ειλικρινά για το τόσο θερμό καλωσόρισμα. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τα χωριά μας μπροστά!
👉Είμαστε εδώ δίπλα σε κάθε συνδημότη μας,σε κάθε χωριό της Βόρειας Κυνουρίας μας.
👉Για χωριά που θα είναι στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ