ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΑΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (12-13/7/2024)

0

Αγαπητή κυρία / Αγαπητέ κύριε καλησπέρα,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στο 2ο εκπαιδευτικό διήμερο και να σας υπενθυμίσουμε ότι τα επόμενα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12 Ιουλίου στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Άστρος και ώρα 17:00-20:15.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου θα επισκεφτούμε το Ελαιοτριβείο “Livelia” στα Κάτω Δολιανά Αρκαδίας στις 18:00.

Οι θεματικές ενότητες που θα διδαχθούν θα αφορούν την Ποιότητα, Μεταποίηση και Εμπορία Ελαιόλαδου. Ακόμη, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί και γευσιγνωσία ελαιολάδου!

Εκπαιδευτής της συγκεκριμένης ενότητας θα είναι ο κ. Κουτσούκος Νίκος

Ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα για τον εκπαιδευτή.

Ο Κουτσούκος Νίκος είναι Χημικός και Σύμβουλος ποιότητας ελαιοκομικού τομέα καθώς και δοκιμαστής επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου. Το 1993 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην εταιρεία Ελληνικά Αγροτικά Προϊόντα. Από το 1993 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος ποιότητας στο χημικό και οινολογικό εργαστήριο «ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΦΕΑΣ» στην Καλαμάτα. Ο Νίκος είναι Πρόεδρος και Συνιδρυτής του Σχολείου Ελιάς και Ελαιόλαδου καθώς και σύμβουλος  ποιότητας σε δεκάδες επιχειρήσεις του ελαιοκομικού τομέα σε όλη την Ελλάδα. Είναι επίσης πιστοποιημένος δοκιμαστής ελαιολάδου στους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδων ATHENA IOOC και CANADA IOOC.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ