Ακαδημία ποδοσφαίρου Πανθυρεατικού – Προπόνηση & Κοπή πίτας (videos & photos)

0

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται  από το προπονητικό team του Πανθυρεατικού ,  τους κ.κ Άρη Σαβούρδο και Ανδρέα Κασκαμπά ,καθώς και την κοπή της πίτας που ακολούθησε μετά την προπόνηση.

Όπως θα δείτε παρακάτω στα στιγμιότυπα,η ακαδημία του Πανθυρεατικού,διαθέτει αρκετούς μικρούς παίκτες με εξαιρετικές επιδόσεις, που σε λίγα χρόνια θα μεταπηδήσουν  στην ομάδα των ανδρών… Αξίζουν πολλά μπράβο στο προπονητικό team ,καθώς και στους παράγοντες της ομάδας για το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της ομάδας κ.Τάσος Μίχος και ο τυχερός από τους μικρούς παίκτες που κέρδισε το φλουρί, είναι ο Νίκος Σαβούρδος, ο οποίος πήρε  ως δώρο ένα ποδήλατο. Να του ευχηθούμε και εμείς ,να είναι πάντα καλότυχος…Στην συνέχεια ακολούθησε μπουφές με σουβλάκια, για τους μικρούς παίκτες…

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν,οι προπονητές,φροντιστές, παράγοντες της ομάδας κ.κ Π.Σαβούρδος ,Κ.Δικαίος καθώς και ο κ.Κ.Τσιώρος ,ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του Πανθυρεατικού παλαιότερα, όταν η ομάδα είχε ανέβει στην Δ Κατηγορία.

Επιμέλεια-Παρουσίαση-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Δείτε παρακάτω σχετικό video με διάφορες ασκήσεις τεχνικής …

Δείτε παρακάτω σχετικό video από το γυμναστήριο…

Δείτε παρακάτω  video με στιγμιότυπα αγώνα…

Δείτε παρακάτω  video απο την κοπή της πίτας…

Δείτε παρακάτω  video με τις δηλώσεις του προέδρου του Πανθυρεατικού κ.Μίχου & Των προπονητών Α.Σαβούρδου & Α.Κασκαμπά…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ