«Άμεση παρέμβαση για την αναστολή λειτουργίας του Νηπιαγωγείου Λαγκαδίων»

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 09 Σεπτεμβρίου 2019

Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής και Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Ν.Κεραμέως σχετικά με την ξαφνική αναστολή λειτουργίας του Νηπιαγωγείου Λαγκαδίων για το σχολικό έτος 2019-2020.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και αγωνία των γονιών, αλλά και των κατοίκων των Λαγκαδίων για το μέλλον των παιδιών τους και αναμένει σύντομα διευκρινίσεις και πράξεις από τους αρμόδιους ώστε να μην οδηγηθούν σε εσωτερική μετανάστευση τα ελάχιστα παιδιά μαζί με τους γονείς που είναι η ζωή της επαρχίας.

Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

Κυρία Υπουργέ,

Σας αναφέρω την από 07/09/2019 επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λαγκαδίων προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου σχετικά με τις έντονες διαμαρτυρίες των γονέων για την ξαφνική απόφαση αναστολής λειτουργίας το σχολικό έτος 2019-2020 του Νηπιαγωγείου Λαγκαδίων.

Σας καλώ να λάβετε γνώση και να με ενημερώσετε για τις άμεσες ενέργειες της αρμοδιότητάς σας επί του σημαντικού θέματος για τους κατοίκους των Λαγκαδίων.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ε΄Αντιπρόεδρος της Βουλής

Βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ