8/11: Κλειστή θα παραμείνει η οδός Παλαιοπαναγιάς στην Κοινότητα Άστρους

0

ΔΕΥΑΒΚΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω εκτέλεσης επειγουσών εργασιών επισκευής αγωγού ύδρευσης στην οδό Παλαιοπαναγιάς (περιφερειακή οδός Άστρους, πλησίον εργοστασίου πορτοκαλάδων ΕΛΠΑ), η οδός θα παραμείνει κλειστή την Τρίτη 08-11-2022 από από ώρα 4.00 μμ έως και 8.00 μμ περίπου.

Παρακαλούνται τα μεγάλα φορτηγά και λεωφορεία όπως χρησιμοποιήσουν την εναλλακτική οδό (με μπλε χρώμα) που φαίνεται στο επισυναπτόμενο σκαρίφημα, ως ακολούθως:

  1. Οχήματα από Άστρος με κατεύθυνση την Τρίπολη: παρακάμπτοντας την περιφερειακή οδό στην στροφή πριν το κλειστό γυμναστήριο (οδός Μαυρομιχάλη) μέχρι τον χώρο της πρώην Λαϊκής Αγοράς (οδός Παναγίτσας) και έπειτα μέσω της οδού Αναλήψεως προς την συμβολή με την περιφερειακή οδό
  1. Οχήματα από Τρίπολη με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Άστρος: παρακάμπτοντας την περιφερειακή οδό με είσοδο προς τον οικισμό του Άστρους (οδός Αναλήψεως) και μέσω των Γηπέδου-Νεκροταφείο (οδός Παναγίτσας) προς την περιφερειακή οδό (οδός Μαυρομιχάλη).

Για τα λοιπά οχήματα υπάρχει και διαθέσιμη η παράκαμψη μέσω του κέντρου της Κοινότητας Άστρους.

Στο σκαρίφημα αποτυπώνεται η κλειστή Δημοτική οδός (χρώμα κόκκινο) καθώς και η εναλλακτική όδευση κυκλοφορίας (μπλε χρώμα).

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ