15.2 C
Ástros
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Αρχική Ελλάδα - Κόσμος 50 χρόνια Πολυτεχνείο / Εκατοντάδες στελέχη για την παρακαταθήκη της εξέγερσης

50 χρόνια Πολυτεχνείο / Εκατοντάδες στελέχη για την παρακαταθήκη της εξέγερσης

0

Η  Πρωτοβουλία για τα 50 χρόνια Πολυτεχνείο διαμορφώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την αιματοβαμμένη εξέγερση του Νοέμβρη του ’73.

«Δεν είμαστε ούτε οι πρωταγωνιστές, ούτε οι εκφραστές της εξέγερσης, ούτε της “γενιάς” του Πολυτεχνείου. Είμαστε μόνο ένα μέρος από εκείνους και εκείνες που συμμετείχαν στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα και στο Πολυτεχνείο» σημειώνουν τα μέλη της σε ανακοίνωση τους.

«Στόχος μας να συμβάλουμε και να συνεισφέρουμε στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και των διαχρονικών αξιών του Πολυτεχνείου και του αγώνα για δημοκρατία, ελευθερία, λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία» υπογραμμίζουν τα μέλη της Πρωτοβουλίας.

Επιπλέον, όπως αναφέρουν «Καταθέτουμε σήμερα λίγες μέρες πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου και την συμπλήρωση των 50 χρόνων ένα συμβολικό κείμενο που μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει 817 υπογραφές και συνεχίζουμε. Απευθυνόμαστε σε όλους και όλες από τις σχολές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και των Ιωαννίνων καθώς και σε μαθητές και εργαζόμενους που συμμετείχαν τότε να το συνυπογράψουν».

Επίσης σημειώνουν: «Παράλληλα καλούμε όλους και όλες που συμμετείχαν στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα και στο Πολυτεχνείο να καταθέσουν μαρτυρίες, στοιχεία, ντοκουμέντα, αλλά και να συμμετέχουν με κείμενά τους στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί από την Πρωτοβουλία.

Η ιστοσελίδα που θα περιέχει χρονολόγιο και ενημερωτικούς καταλόγους βιβλίων, αφιερωμάτων και ταινιών κ.ά. είναι ανοικτή και θα λειτουργεί από το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση 50xroniapolytexneio.gr και το e-mail της είναι: info@50xroniapolytexneio.gr.

Αναλυτικά το κείμενο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Ο Νοέμβρης του 73 δεν ξεχνιέται. Είναι ο Νοέμβρης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατά της δικτατορίας, ο Νοέμβρης της τιμής για την αντιφασιστική νεολαία, ο Νοέμβρης της ντροπής για τη χούντα.

Όσοι/ες το τριήμερο της κατάληψης ήμασταν στο Πολυτεχνείο όλες τις κρίσιμες ημέρες πριν και μετά, αλλά και οι πολίτες που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις και συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις όπου έγιναν καταλήψεις Σχολών, μοιραζόμαστε μνήμες, συναισθήματα και σκέψεις για το τότε, το τώρα και το μετά.

Mισό αιώνα από τη νύχτα, που έγραψε μέσα μας ιστορία υπέρβασης και περηφάνιας.

Σήμερα, ο καθένας και η καθεμιά έχει πάρει το δρόμο του. Ωστόσο κάθε Νοέμβρη συναντιόμαστε νοερά, έστω για λίγο στο ίδιο σταυροδρόμι, εκεί που χτίστηκε η απαράμιλλη δύναμη της ενότητας, της αλληλεγγύης, της συλλογικότητας, της αξιοπρέπειας και της ανιδιοτέλειας στην προσφορά. Εκεί που νους και καρδιά έγιναν ένα. Εκεί που, όπως αποτυπώθηκε στη Διακήρυξη της Συντονιστικής Επιτροπής και στα μηνύματα του ραδιοσταθμού, υψώθηκε το παντοτινό ΟΧΙ της γενιάς μας στο φασισμό, το παντοτινό ΝΑΙ της γενιάς μας στην Ελευθερία, τη Δημοκρατία, την λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία, την αγάπη για την πατρίδα μας.

Η δικτατορία του 1967 τσάκισε τις ελευθερίες του ελληνικού λαού. Σκοτάδι με φυλακές, εξορίες, βασανιστήρια, όπλα και τανκς. Ο αγώνας των αντιστασιακών οργανώσεων ήταν ηρωικός. Από τα τέλη του 1971, αρχές του 1972, αναπτύσσεται το μαζικό αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα. Δίνει τη μάχη για τη δημοκρατία και την ελευθερία, αρχικά μέσα στα Πανεπιστήμια και μετά στο δρόμο. Οι αγώνες αυτοί οδήγησαν στην κατάληψη της Νομικής και στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Είχαμε νεκρούς και τραυματίες από τα όπλα της χούντας. Τη νύχτα του Πολυτεχνείου, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της δικτατορίας, ήταν πολλοί/ές, που μας έδωσαν καταφύγια. Δεν λησμονούμε και τους τιμάμε.

Τιμάμε όλους/ες τους αγωνιστές και αγωνίστριες του αντιδικτατορικού αγώνα. Τιμάμε τους νεκρούς και τους τραυματισθέντες του Πολυτεχνείου και όλους τους νεκρούς της δικτατορίας.

Τιμάμε τους γιατρούς που μας περιέθαλψαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Τους δικηγόρους που στήριξαν τον αγώνα μας. Τους καθηγητές/τριες της μέσης εκπαίδευσης και των ΑΕΙ, που στάθηκαν στο πλευρό των μαθητών/τριών και των φοιτητών/τριών τους.

Τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους των γραμμάτων που βρέθηκαν κοντά μας. Τους ραδιοερασιτέχνες, τους δημοσιογράφους, Έλληνες και ξένους, που μετέδωσαν τα γεγονότα της εξέγερσης σε όλο τον κόσμο. Τις επιτροπές συμπαράστασης σε άλλες χώρες.

Δεν ξεχνάμε τους νεκρούς και τους αγνοούμενους/ες της κυπριακής τραγωδίας, που προκλήθηκαν από την ολοκλήρωση του καταστροφικού έργου της χούντας με το πραξικόπημα, τη συνενοχή της στην προδοσία, εισβολή και κατοχή στην Κύπρο.

Μετά την πτώση της χούντας μεγάλο πλήθος λαού συμμετείχε και συμμετέχει στις πορείες και στις εκδηλώσεις μνήμης, που οργανώνονται κάθε χρόνο στις επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Η ελληνική δικαιοσύνη καταδίκασε με ισόβια και άλλες βαριές ποινές τους υπεύθυνους για την καταστολή της εξέγερσης.

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ. 50 χρόνια μετά οι αξίες, οι ιδέες, τα οράματα και τα ιδανικά του συνεγείρουν την ψυχή των απλών ανθρώπων και των νέων. Το «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» επανανοηματοδοτείται σε αντιστοιχία με τις αγωνίες και τις ανάγκες του σήμερα σε κρίσιμα πολιτικά ζητήματα που αφορούν τη δημοκρατία, την ελευθερία και την ανθρώπινη υπόσταση.

Αναβιώνουν διάφορα μορφώματα της ακροδεξιάς με φασιστική ιδεολογία και εγκληματική δράση. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε απέναντι, όπως εκείνο το Νοέμβρη.

Δεν στοιχιζόμαστε σε μια πολιτική παρέμβαση. Υπογράφουμε αυτό το κείμενο για να πούμε ότι υπάρχουν αυτά που δεν πρέπει ποτέ να λησμονηθούν.

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ αποτελεί παρακαταθήκη της νεότερης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας και καλεί σε αναστοχασμό

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των ημερών της κατάληψης του Πολυτεχνείου

Οι φοιτητές απ’ όλες τις σχολές στη διάρκεια του φοιτητικού κινήματος, συνειδητοποιήσαμε πως τα προβλήματά μας σχετικά με τον εκδημοκρατισμό της Παιδείας και τη λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος δεν λύονται χωρίς την αλλαγή της συγκεκριμένης πολιτικής κατάστασης. Αρχίζοντας έτσι πολιτικό αγώνα, οι φοιτητές και οι Έλληνες εργαζόμενοι που κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο, ξεκαθαρίζουν τις θέσεις τους και καλούν τον ελληνικό λαό να συσπειρωθεί γύρω τους και να αγωνισθεί μαζί τους ως την τελική νίκη.

1) Πρωταρχική προϋπόθεση για την επίλυση όλων των λαϊκών προβλημάτων, θεωρούμε την άμεση παύση του τυραννικού καθεστώτος της χούντας και την παράλληλη εγκαθίδρυση της λαϊκής κυριαρχίας.

2) Η εγκαθίδρυση της λαϊκής κυριαρχίας συνδέεται αναπόσπαστα με την εθνική ανεξαρτησία από τα ξένα συμφέροντα που χρόνια στηρίζουν την τυραννία στη χώρα μας. Η πλατειά κινητοποίηση του Ελληνικού Λαού και η εκδήλωση συμπαράστασης απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας είναι η καλύτερη απάντηση σ’ όσους επιχείρησαν να μας δυσφημίσουν.
Ελληνικέ Λαέ, ο αγώνα γύρω από τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Εθνική Ανεξαρτησία συνίσταται σήμερα στις άμεσες μαζικές διεκδικήσεις στα οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά σου προβλήματα, με απεργιακούς αγώνες με μαζικές κινητοποιήσεις με προοπτική τη γενική απεργία γι για την ανατροπή της δικτατορίας. Η παρουσία μας εδώ αποτελεί κέντρο συσπείρωσης, κινητοποίησης και μαζικοποίησης του λαϊκού αγώνα.

Όλοι ενωμένοι στον αγώνα

Για τη δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία.

16 Νοέμβρη ’73

Η Συντονιστική Επιτροπή του Πολυτεχνείου

Ακολουθούν οι υπογραφές:

ΟΝΟΜΑ / ΣΧΟΛΗ ή ΙΔΙΟΤΗΤΑ
01 Αβδελάς Βαγγέλης / Γεωπονική Αθήνας
02 Αγγελίδης Μηνάς / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
03 Αγγέλικας Ηλίας / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
04 Αγγελόπουλος Ηλίας / Ιατρική Αθήνας
05 Αγγελόπουλος Μιχάλης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
06 Αγγελόπουλος Χρήστος / Πολυτεχνική Θεσσαλονίκης
07 Αγγελοπούλου Νατάσα / Μαθήτρια
08 Αγγελούδη Μαρία / Γεωπονική Αθήνας
09 Αγοραστάκης Δημήτρης / Ναυπηγών Μ. Μηχανικών ΕΜΠ
10 Αθανασόπουλος Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
11 Αϊδινιάν Αρούς / Γεωπονική Αθήνας
12 Αλαβάνος Γιάννης / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
13 Αλεξίου Φωτεινή / Γεωπονική Αθήνας
14 Αλεξόπουλος Βασίλης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
15 Αλεξόπουλος Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
16 Αλεξοπούλου Εύη / Ιατρική Αθήνας
17 Αλιβιζάτος Νίκος / Νομική Αθήνας
18 Αμανατίδης Γρηγόρης / Ιατρική Αθήνας
19 Αμπλιανίτης Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
20 Αναγνωστόπουλος Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
21 Αναγνωστοπούλου Άννα / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
22 Αναγνωστοπούλου Ιωάννα / Νομική Αθήνας
23 Αναστασάκος Γιάννης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
24 Αναστασιάδης Κίμων / Ηλεκτρονική
25 Αναστασίου Ελένη / Ιατρική Αθήνας
26 Αναστασόπουλος Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
27 Ανδρεάδης Θάνος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
28 Ανδρεούλης Ανδρέας / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
29 Ανδρικόπουλος Παναγιώτης / Ιατρική Αθήνας
30 Ανδρουλακάκης Μανώλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
31 Ανδρουλάκης Μίμης / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
32 Ανέστης Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
33 Ανθης Νίκος / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
34 Αντιπαριώτου Καίτη / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
35 Αντύπας Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
36 Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
37 Ανωμερίτης Λεωνίδας / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
38 Απέσσος Μιχάλης / Νομική Αθήνας
39 Αποστολόπουλος Γεράσιμος / Μεταλλειολόγων Μηχανικών ΕΜΠ
40 Αραπάκη Καίτη / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
41 Αραπάκης Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
42 Αραχωβίτης Γιώργος / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
43 Αργυροπουλος Γιωργος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
44 Αρδίτης Βίκτωρας / Νομική Αθήνας
45 Αρχοντής Δημήτρης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
46 Ασημάκης Αποστόλης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
47 Αστέρης Δημήτρης / ΑΣΟΕΕ
48 Αυγερινού Σοφία / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
49 Βαγενας Κώστας / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
50 Βαγιανός Άλκης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
51 Βαγιανός Κώστας / Ιατρική Αθήνας
52 Βαγιάτης Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
53 Βαγιωνάκη Βάλια / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
54 Βακατάτσης Παύλος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
55 Βάλβης Γιάννης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
56 Βαρελάς Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
57 Βασαρδάνης Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
58 Βασιλακάκης Γιάννης / Νομική Θεσσαλονίκης
59 Βασιλακόπουλος Γιώργος / Πάτρα
60 Βασιλάς Τάσος / Νομική Αθήνας
61 Βασιλάτος Γεράσιμος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
62 Βασιλάτος Νίκος / Νομική Αθήνας
63 Βασιλειάδης Γιάννης / Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης
64 Βασιλειάδης Λευτέρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
65 Βασιλείου Μίλτος / Γιατρός
66 Βασιλόπουλος Θοδωρής / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
67 Βασιλόπουλος Νικόλαος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
68 Βασινιώτη Νάγια / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
69 Βατόπουλος Άλκης / Ιατρική Αθήνας
70 Βαφέας Στέλιος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
71 Βγόντζας Αλέκος / Ιατρική Αθήνας
72 Βεζυρούλη Ντέμη / Deree
73 Βελισσάριος Αλέκος / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
74 Βελισσαρίου Δημήτριος / Γεωπονική Αθήνας
75 Βελλές Πάνος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
76 Βέμμος Κωνσταντίνος / Νομική Αθήνας
77 Βέμμος Παναγιώτης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
78 Βέμμου Μαρία / Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης
79 Βεργέτης Παναγιώτης / Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης
80 Βεργή Αθηνά / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
81 Βεργίδης Δημήτρης / Μαθηματικό Πάτρας
82 Βερνίκος Α. Γιώργος / Νομική Αθήνας
83 Βερνίκος Α. Νίκος / Νομική Αθήνας
84 Βλάσσης Άγγελος / Καλών Τεχνών
85 Βλάσσης Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
86 Βλαχάκη Ευαγγελία / Ιατρική Αθήνας
87 Βογιατζής Κώστας / Μαθηματικό Πάτρας
88 Βογιατζόγλου-Συμεωνίδου Εριφύλη / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
89 Βορίλας Βασίλης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
90 Βουγιούκας Γιώργος / Πάντειος
91 Βούλγαρης Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
92 Βουρδουμπάς Γιάννης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
93 Βούτσης Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
94 Βραδής Αλέκος / Πάτρα
95 Βρεττάκου Γιώτα / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
96 Βρυνιώτης Νάσος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
97 Γαβαλά Ντέμη / Ιατρική Αθήνας
98 Γαβριήλ Γιώργος / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
99 Γαβριήλ Ιωάννης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
100 Γαλάνης Άγγελος / Οδοντιατρική Αθήνας
101 Γαλελιανός Στέλιος / Φυσικό Ιωαννίνων
102 Γαλιώτος Κωνσταντίνος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
103 Γαλουζίδης Μιχάλης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
104 Γαργαλιάνος Πάνος / Ιατρική Αθήνας
105 Γαρεφαλάκης Πέτρος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
106 Γεράρδη Λίνα / Μαθήτρια
107 Γεράρδης Τάκης / Βιομηχανική Πειραιά
108 Γέρος Νίκος / Ιατρική Αθήνας
109 Γετίμης Παναγιώτης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
110 Γεωργακάκης Γιάννης / Καλών Τεχνών
111 Γεωργακάκης Νίκος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
112 Γεωργάκης Ανδρέας / Ιατρική Αθήνας
113 Γεωργαρακης Δημήτρης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
114 Γεωργιάδου-Μπίστη Κατερίνα / Νομική Αθήνας
115 Γεωργίκος Ηλίας / Ιατρική Αθήνας
116 Γιαγκιόζη Σούλα / Οδοντιατρική Αθήνας
117 Γιαννακακης Μιχάλης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
118 Γιαννακάκος Τάκης / ΑΣΟΕΕ
119 Γιαννακοπούλου Σοφία / ΑΣΟΕΕ
120 Γιαννίκος Γιώργος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
121 Γιαννούλης Ευρυσάκης / Φυσικό Ιωαννίνων
122 Γιαταγάνας Ξενοφών / Νομική Αθήνας
123 Γιατράκου Μαρία / Ιατρική Αθήνας
124 Γιώρτσος Γιάννης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
125 Γιωτάκης Κωνσταντίνος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
126 Γκάκας Σέργιος / Μαθητής
127 Γκάργκας Αριστείδης / ΑΣΟΕΕ
128 Γκέκα Ελένη / Νομική Αθήνας
129 Γκέκας Αχιλλέας / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
130 Γκέκας Γιώργος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
131 Γκέλη Μαρδίτσα / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
132 Γκίλιας Γιώργος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
133 Γκλαβά Μαρία / ΑΣΟΕΕ
134 Γκλόβανος Θανάσης / Ιδιωτικός υπάλληλος
135 Γκλοβάνου Σοφία / Ιδιωτική υπάλληλος
136 Γκουγκουλή Κλειώ / Φιλοσοφική Αθήνας
137 Γκουγκουλής Νίκος / Ιατρική Αθήνας
138 Γκουράρος Ηλίας / Γεωπονική Αθήνας
139 Γκουρουλιάν Άρης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
140 Γλαρός Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
141 Γλυνάτσης Μικές / Ιατρική Αθήνας
142 Γουδέλη Βάσω / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
143 Γουδέλης Μιχάλης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
144 Γουδιανάκη Άννα / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
145 Γούναρης Αλέκος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
146 Γραμμένος Γραμμένος / Θεσσαλονίκη
147 Γρηγόρης Μίμης / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
148 Γρηγορόπουλος Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
149 Γροσομανίδου Ντόρα / Νομική Αθήνας
150 Γυπάκη Μάρω / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
151 Δαγκλίδης Αντώνης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
152 Δαιμονάκου Μαρία / Ιατρική Αθήνας
153 Δακουτρός Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
154 Δάλλας Γιάννης / Ιατρική Αθήνας
155 Δαμήλος Βασίλης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
156 Δαμιανάκης Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
157 Δαμόφλη Βέρα / Φιλοσοφική Αθήνας
158 Δάμπας Αλέξανδρος / Πάντειος
159 Δάνας Τάσος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
160 Δαπόλας Ιωσήφ / ΑΣΟΕΕ
161 Δαρδαβίλας Γιώργος / Πάντειος
162 Δαφέρμος Ολύμπιος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
163 Δέδες Γιάννης / Νομική Αθήνας
164 Δεληνικόλας Νίκος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
165 Δελιούσης Σάκης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
166 Δελούκας Αλέξανδρος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
167 Δερβένης Χρήστος / Ιατρική Αθήνας
168 Δημητρακόπουλος Δημήτρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
169 Δημητριάδης Γιάννης / Φυσικό Ιωαννίνων
170 Δημητρίου Σταύρος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
171 Δήμου Θανάσης / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
172 Διακουλάκης Νίκος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
173 Διαμαντής Στέφανος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
174 Διαμαντίδης Γιάννης / Νομική Αθήνας
175 Διαμαντοπούλου Γιώτα / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
176 Διολέτης Γιώργος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
177 Διονυσόπουλος Θοδωρής / Ιατρική Αθήνας
178 Δίπλας Χρήστος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
179 Δίτσας Γιάννης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
180 Δόλγερας Απόστολος / Νομική Αθήνας
181 Δουβίτσας Γεράσιμος / Οδοντιατρική Αθήνας
182 Δούναβης Αλέξανδρος / Ιατρική Αθήνας
183 Δραζίνος Βασίλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
184 Δραμουντάνης Γιώργος (Λουδοβίκος των Ανωγείων) / ΑΣΟΕΕ
185 Δρίβα Δεληνικόλα Έφη / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
186 Δρίτσα Στέλλα / Νομική Θεσσαλονίκης
187 Δρόσσος Γιάννης / Νομική Αθήνας
188 Δρούκας Νίκος / Γεωπονική Αθήνας
189 Δρυγιανού Λίνα / Νομική Αθήνας
190 Δρυμωνίτης Δημήτρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
191 Επαμεινώνδας Κατσούλας / Οδοντιατρική Αθήνας
192 Εσκίογλου Πέτρος / Πάτρα
193 Ευαγγελίδης Ανδρέας / Γεωπονική Αθήνας
194 Ευθυμίου Πέτρος / Φιλοσοφική Ιωαννίνων
195 Ευλογημένος Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
196 Εφεσίου Ειρήνη / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
197 Ζαββός Στέλιος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
198 Ζαλακώστα Γεωργία / Ιατρική Αθήνας
199 Ζάμπας Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
200 Ζαράχης Λουκάς / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
201 Ζαφείρης Χρήστος / Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης
202 Ζαχαριάς Περικλής / Νομική Αθήνας
203 Ζέρβας Νίκος / Φυσικό Ιωαννίνων
204 Ζέρβας Τάσος / Γεωπονική Αθήνας
205 Ζερβέας Τάκης / Νομική Αθήνας
206 Ζερβίδου Μάρθα / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
207 Ζερβού Μαρία / Κοινωνιολογία
208 Ζερβούδης Στεφανής / ΑΣΟΕΕ
209 Ζήκος Κώστας / Γεωπονική Αθήνας
210 Ζιώτης Νίκος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
211 Ζολώτας Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
212 Ζούπας Δημήτρης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
213 Ζυγογιάννης Αλέκος / Γεωπονική Αθήνας
214 Ζώτος Δημήτρης / Νομική Αθήνας
215 Ηλιόπουλος Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
216 Ηπιώτου Λένα / Οδοντιατρική Αθήνας
217 Ησαΐας Δημήτρης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
218 Θεοδότου Βαρβάρα / Ιατρική Αθήνας
219 Θεοδωρή Ελένη / Ιατρική Αθήνας
220 Θεοδωρή Μαρίνα / Μαθήτρια
221 Θεοδωρόπουλος Κώστας / ΑΣΟΕΕ
222 Θεολογής Πάνος / Ιατρική Αθήνας
223 Θεοχάρης Τίμος / Πάντειος
224 Θεοχαρόπουλος Νίκος / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
225 Θερμογιάννης Λάζαρος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
226 Θωμά Ρόη / Πάτρα
227 Θωμάς Μπασιάς / ΕΜΠ 1975
228 Ιωαννίδης Βαγγέλης / Γεωπονική Αθήνας
229 Ιωαννίδης Κώστας / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
230 Ιωάννου Αντρέας / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
231 Ιωάννου Τάκης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
232 Καβαλλιεράτος Νίκος / Ιατρική Αθήνας
233 Καββαδία Στέλλα / Ιατρική Αθήνας
234 Κακαβάς Ηλίας / ΑΣΟΕΕ
235 Κακάρογλου Λεωνίδας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
236 Καλαϊτζάκης Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
237 Καλαντζόπουλος Γιώργος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
238 Καλαφάτη Ελένη / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
239 Καλημέρης Κώστας / Πάντειος
240 Καλησπεράτης Τηλέμαχος / Μαθηματικό Ιωαννίνων
241 Καλλιαροπούλου Τατιάνα / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
242 Καλλίας Θύμιος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
243 Καλλίγερος Πάνος / Ιατρική Αθήνας
244 Καλλιγιάννη Ευαγγελία / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
245 Καλογερά Τούλα / Γεωπονική Αθήνας
246 Καλογήρου Γιάννης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
247 Καλούδης Θοδωρής / Νομική Αθήνας
248 Καλφακάκου Ρία / Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης
249 Καμπιτάκης Κωστής / Γεωπονική Αθήνας
250 Κανέλλος Πέτρος / Ιατρική Αθήνας
251 Κανίδης Βαγγέλη / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
252 Καντούνης Στέφανος / Πάντειος
253 Καούρης Γιάννης / Φυσικό Πάτρας
254 Καπερώνης Βασίλης / Ιατρική Αθήνας
255 Καπλάνης Νίκος / Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης
256 Καπόττης Γιώργος / Γεωπονική Αθήνας
257 Καπριδάκης Αλέκος / ΑΣΟΕΕ
258 Κάπρος Τέλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
259 Καραγεώργου Ολγα / Φιλοσοφική Αθήνας
260 Καραγιαννάκη Μαρία / Νομική Αθήνας
261 Καραγιάννης Βασίλης / Νομικής Θεσσαλονίκης
262 Καράγιωργας Χρήστος / Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης
263 Καραγκουλές Δημήτρης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
264 Καρακατσάνης Θανάσης – Ζωή / Ιατρική Αθήνας
265 Καρακικές Σεραφείμ / Οδοντιατρική Αθήνας
266 Καρακώστας Μήτσος / Γεωπονική Αθήνας
267 Καρανίκη Βίκυ / Πάντειος
268 Καραντινός Γεράσιμος / Γεωπονική Αθήνας
269 Καρατζάς Βαγγέλης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
270 Καρλιώτας Σάκης / Νομικής Θεσσαλονίκης
271 Καρούζος Χρ. Νίκος / Πάντειος
272 Καρρά Όλγα / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
273 Κάρτσωνας Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
274 Καρύδα – Βασιλειάδου Ελισάβετ / Πάντειος
275 Καρυστιάνη Ιωάννα / Νομική Αθήνας
276 Καρώνη Χρυσηίς / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
277 Καρώνης Δημήτρης / ΑΣΟΕΕ
278 Κασίμη Νότα / Μαθήτρια
279 Κασίμης Νίκος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
280 Κασκαμπάς Τάκης / Φαρμακευτική Ιταλίας
281 Καστρινάκης Κώστας / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
282 Κατρή Βίκυ / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
283 Κατσαράκης Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
284 Κατσαρέλη Άσπα / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
285 Κατσιπουλάκης Γιάννης / Γεωπονική Αθήνας
286 Κατωπόδη Δήμητρα / Ιατρική Αθήνας
287 Κιζή Θέκλα / Ιατρική Αθήνας
288 Κιόρογλου – Λουκιανού Δήμητρα /
289 Κιόρογλου Αλέκος / Ιατρική Αθήνας
290 Κιούσης Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
291 Κιριλίδης Λάκης / Φοιτητης Πανεπιστημιου Bologna Italy
292 Κλαυδιανού Μαρία / Ιατρική Αθήνας
293 Κλαψηνός Γιώργος / Γεωπονική Αθήνας
294 Κλειδόπουλος Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
295 Κογεβίνας Μανόλης / Ιατρική Αθήνας
296 Κοκκινίδης Γιώργος / Γεωπονική Αθήνας
297 Κοκκινίδου – Αντώνογλου Φωτεινή / Νομική Αθήνας
298 Κόλλιας Λουκάς / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
299 Κολοβού Έφη / Οδοντιατρική Αθήνας
300 Κολυβάς Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
301 Κολώνιας Βασίλης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
302 Κοντιζά Κάτια / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
303 Κόντου Κλειώ / Φιλοσοφική Αθήνας
304 Κορκόβελος Γιώργος / Πάντειος
305 Κορτέση Χαρά / Φιλοσοφική Αθήνας
306 Κοσμίδης Σάββας / Πάντειος
307 Κοτζιά Ελισάβετ / Νομική Αθήνας
308 Κότσαλης Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
309 Κουβαράς Γιάννης / Ιατρική Αθήνας
310 Κουβόπουλος Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
311 Κουγγέλη Γρηγορία / ΑΣΟΕΕ
312 Κουγιουμτζόγλου Γιάννης / Ιατρική Αθήνας
313 Κουκάς Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
314 Κούλογλου Στέλιος / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
315 Κουλουρούδης Γιάννης / Νομική Αθήνας
316 Κουλουρούδης Μιχάλης / ΑΣΟΕΕ
317 Κουμανιτάκης Γιώργος / Μαθητής
318 Κουμας Μίμης / Γεωπονική Αθήνας
319 Κουμεντάκης Γιάννης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
320 Κουνάδης Σταύρος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
321 Κουντούρη Έπη / Γεωπονική Αθήνας
322 Κουρή Κατερίνα / Οδοντιατρική Αθήνας
323 Κουρής Χάρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
324 Κούρκουλας Άλκης / Νομική Αθήνας
325 Κουρμουλάκης Γιάννης / Πάντειος
326 Κουρούσης Χαράλαμπος / Ιατρική Αθήνας
327 Κουρσάρης Σπύρος / Καλών Τεχνών
328 Κουρτζής Νίκος / Ιατρική Αθήνας
329 Κουτζουράδης Γιάννης / Πάντειος
330 Κουτούλας Δημήτρης / Οδοντιατρική Αθήνας
331 Κουτσογιαννόπουλος Νίκος / Ιατρική Αθήνας
332 Κουτσοδημητρόπουλος Ηλίας / Γεωπονική Αθήνας
333 Κουτσούγερας Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
334 Κουφαντώνη Ντίνα / ΑΣΟΕΕ
335 Κρανάς Βαγγέλης / Πάντειος
336 Κρασανάκης Αντώνης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
337 Κρεζία Βάσια / Πάντειος
338 Κρητικός Μάριος / Μαθητής
339 Κτενάς Παναγιώτης / Γεωπονική Αθήνας
340 Κυριαζής Κώστας / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
341 Κυριαζής Μάνος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
342 Κυριάκης Μανώλης / Βιομηχανική Πειραιά
343 Κυριακίδου Άννα / Ιατρική Αθήνας
344 Κυριόπουλος Κώστας / Οδοντιατρική Αθήνας
345 Κυρίτσης Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
346 Κωνσταντινίδης Γιώργης / Φιλοσοφική Αθήνας
347 Κωνσταντινιδης Στεφανος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
348 Κωνσταντόπουλος Αντώνης / ΑΣΟΕΕ
349 Κωσταρέλης Στέφανος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
350 Κώστας Θύμης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
351 Κωτσόπουλος Θάνος / Νομική Αθήνας
352 Λαγοπάτης Νώντας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
353 Λαγόπουλος Λευτέρης / Γεωπονική Αθήνας
354 Λαζαρίδης Χρύσανθος / Νομική Αθήνας
355 Λάζος Χρήστος / Νομική Αθήνας
356 Λαιμός Στεφανος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
357 Λαλιώτης Κώστας / Οδοντιατρική Αθήνας
358 Λαμπρινός Σπύρος / Ιατρική Αθήνας
359 Λατρώνης Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
360 Λειβαδάρος Ρουσέτος / Μεταλλειολόγων Μηχανικών ΕΜΠ
361 Λεκάκου – Παπαδοπούλου Μαρία / Ιατρική Αθήνας
362 Λεκατσά Μέλπω / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
363 Λεκατσάς Νίκος / Μαθητής
364 Λεπτουργού Έλλη / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
365 Λιάκου Κική / Ιατρική Αθήνας
366 Λιαρόπουλος Δημήτρης / ΑΣΟΕΕ
367 Λιβέριος Νίκος / ΑΣΟΕΕ
368 Λιγνός Γιάννης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
369 Λιδωρίκης Στάθης / Mεταπτυχιακός φοιτητής Οttawa University
370 Λιοναράκης Αντώνης / Μαθητής
371 Λογοθέτης Στέλιος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
372 Λουλουδάκης Αποστόλης / ΑΣΟΕΕ
373 Λυγερός Σταύρος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
374 Λυγούρα-Ζάμπα Βάντα / Σχολή Πετρά
375 Μάγκλαρης Βασίλης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
376 Μακρή Αλέκα / Ιατρική Αθήνας
377 Μακρή Θάλεια / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
378 Μακρή Ιωάννα / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
379 Μακρής Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
380 Μακρής Π. Κωστής / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
381 Μακρυγιώργος Χάρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
382 Μαλέσιος Βαγγέλης / Ιατρική Αθήνας
383 Μαλλιάς Π. Αλέξανδρος / Νομική Αθήνας
384 Μαμαλάκη Βαγγελιώ / Ιατρική Αθήνας
385 Μανδεμελάκης Μανώλης / ΑΣΟΕΕ
386 Μανδραβέλης Γιάννης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
387 Μανέτας Ανδρέας / Γεωπονική Αθήνας
388 Μανιαδάκης Γρηγόρης / Ιατρική Αθήνας
389 Μανιάς Φώντας / Ιατρική Αθήνας
390 Μανιδάκης Μιχάλης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
391 Μανιός Νίκος / Ιατρική Αθήνας
392 Μανουσάκης Αρκάδιος / Νομική Αθήνας
393 Μανουσακης Κωστής / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
394 Μάντακας Διονύσης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
395 Μαντές Δημήτρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
396 Μάντζαρης Βαγγέλης / Πάντειος
397 Μαντζουράνης Γιάννης / Νομική Αθήνας
398 Μαούνης Αντώνης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
399 Μαραγκόπουλος Δημήτριος / Νομική Αθήνας
400 Μαραγκού Γιάννα / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
401 Μαράκης Γιάννης / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
402 Μαράτος Νίκος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
403 Μαργαρίτη Κατερίνα / Γεωπονική Αθήνας
404 Μαργαρίτη-Κατεινά Σοφία / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
405 Μαργαρώνης Κώστας / ΑΣΟΕΕ
406 Μαρινάκης Μίμης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
407 Μαρκογιαννάκης Μανώλης / Βιομηχανική Πειραιά
408 Μαρκομιχελάκης Νίκος / Ιατρική Αθήνας
409 Μαρκόπουλος Τάκης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
410 Μάρκου Β. Κώστας / Ιατρική Αθήνας
411 Μάρκου Μπάμπης / Γεωπονική Αθήνας
412 Μάρκου Παύλος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
413 Μαρόπουλος Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
414 Μαρούση Μαρίνα / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
415 Μαρώλια Ευαγγελία / ΑΣΟΕΕ
416 Μαρωνίτης Λάμπρος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
417 Μαστοράκη- Μπάφα Αγγελική / Φιλοσοφική Αθήνας, Αγγλική Φιλολογία
418 Μαστοράκη-Κωνσταντινίδη Χαρίκλεια / Φιλοσοφική Αθήνας, Αγγλική Φιλολογία
419 Μαστοράκης Γιώργης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
420 Μαστοράκος Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
421 Μαστρογιαννάκης Στέλιος / ΑΣΟΕΕ
422 Ματαράγκας Κωνσαντίνος / Νομική Αθήνας
423 Ματινόπουλος Θοδωρής / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
424 Ματτές Γιάννης / Ναυπηγών Πειραιά
425 Μαυρέας Βενετσιάνος / Ιατρική Αθήνας
426 Μαυρογένης Διονύσης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
427 Μαυρογιάννη Αλίκη / Νομική Αθήνας
428 Μαυρογιάννης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
429 Μαυρογιάννης Λεωνίδας / Ιατρική Αθήνας
430 Μαυροειδή Μαρία / Ιατρική Αθήνας
431 Μαυρουδής Ιορδάνης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
432 Μαυρουδής Φώτης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
433 Μεγγρέλης Νίκος / Νομική Αθήνας
434 Μεζάρης Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
435 Μεϊδάνης Βασίλης / ΑΣΟΕΕ
436 Μελέκος Ιωάννης / Ιατρική Αθήνας
437 Μεσσήνης Διονύσης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
438 Μεταλληνού Ασπα / Βιολογικό ΦΜΣ Αθήνας
439 Μητροβγένης Γιώργος / Οδοντιατρική Αθήνας
440 Μητσανά Τάσα / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
441 Μήτσης Ντίνος / Νομική Αθήνας
442 Μητσόπουλος Ανδρέας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
443 Μητσώνης Θεοδόσης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
444 Μιλτιάδου Νίκη / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
445 Μιτσοτάκη Κλαίρη / Φιλοσοφική Αθήνας
446 Μιχαλάκος Στέφανος / Νομική Αθήνας
447 Μιχαλίτσης Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
448 Μιχαλόπουλος Νίκος / Νομική Αθήνας
449 Μιχαλόπουλος Νίκος / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
450 Μονίαρος Ευθύμης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
451 Μονοκρούσος Διονύσης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
452 Μονόπολις Γεράσιμος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
453 Μουρατίδης Ερρίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
454 Μπακής Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
455 Μπαλαούρας Μάκης / ΑΣΟΕΕ
456 Μπαλατσός Θανάσης / Ιατρική Αθήνας
457 Μπαλαφούτης Θέμης / Ιατρική Αθήνας
458 Μπαλωμενάκη Εύα / Ιατρική Αθήνας
459 Μπαντράς Μίλτος / ΑΣΟΕΕ
460 Μπαστάκη Άννα / Χημικό Πάτρας
461 Μπαστάκης Μανώλης / ΑΣΟΕΕ
462 Μπεθάνης Γιαννης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
463 Μπένος Χρυσόστομος / Νομική Αθήνας
464 Μπέσκος Γιάννης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
465 Μπεχράκης Θοδωρής / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
466 Μπιμπάκης Γιάννης / Ιατρική Αθήνας
467 Μπιμπάκης Γιώργος / Σπουδαστής μηχανοτεχνιτών Πειραιά
468 Μπίσια Κωνσταντίνα (Ντάνι) / Πάντειος
469 Μπίσμπος Χρήστος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
470 Μπίστης Νίκος / Νομική Αθήνας
471 Μπιτσάνης Ηλίας / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
472 Μπλαζής Βασίλης / Οδοντιατρική Αθήνας
473 Μπογδάνος Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
474 Μπόμπος Φώτης / Ιατρική Αθήνας
475 Μπονέλης Νίκος / ΑΣΟΕΕ
476 Μπουρδούκος Πέτρος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
477 Μπουρνούς Μήτσος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
478 Μπρούμας Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
479 Μπώλος Σάκης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
480 Μπώλος Θεοδόσης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
481 Μωροπούλου Τώνια / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
482 Νακάσης Θανάσης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
483 Νάσης Δημήτρης / Νομική Αθήνας
484 Νέλλου Λευκή / Θεσσαλονίκη
485 Νεφελούδης Ανδρέας / ΑΣΟΕΕ
486 Νικήτας Βασίλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
487 Νικολακάκος Πάνος / Ιατρική Αθήνας
488 Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος / ΑΣΟΕΕ
489 Νικολάου Πάνος / Ιατρική Αθήνας
490 Νικολάου Στεφανος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
491 Νικολαράκος Πάνος / Ιατρική Αθήνας
492 Νικολόπουλος Αντώνης / Φιλοσοφική Αθήνας
493 Νικολός Μιχάλης / Ιατρική Αθήνας
494 Νικολούτσος Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
495 Νισταζάκης Γιάννης / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
496 Νομικού Μαρία / Νομική Αθήνας
497 Νταβαρίνου Νίκη / Οδοντιατρική Αθήνας
498 Νταλής Δημήτρης / Βιολογικό ΦΜΣ Αθήνας
499 Ντέλλος Χρήστος / Ιατρική Αθήνας
500 Ντέτσικα Κατερίνα / Πάντειος
501 Ντουνιά Χριστίνα / Φιλοσοφική Αθήνας
502 Ξανθόπουλος Τάκης / ΑΣΟΕΕ
503 Ξενόπουλος Στέφανος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
504 Ξένος Αναστάσιος / Νομική Αθήνας
505 Ξεπαπαδέας Φώτης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
506 Οικονομίδης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
507 Οικονομόπουλος Γιώργης / Ιατρική Αθήνας
508 Ορφανός Φίλης / Ιατρική Αθήνας
509 Παγώνη Νίτσα / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
510 Παιδοπούλου Κλεοπάτρα / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
511 Πάϊκος Σπύρος / Ιατρική Αθήνας
512 Παλληκάρης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
513 Πάλλης Στρατής / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
514 Παλούκα Ζωή / ΑΣΟΕΕ
515 Παλούκας Θόδωρος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
516 Παναγιωτόπουλος Αντώνης / Ιατρική Αθήνας
517 Παναγιωτόπουλος Τάκης / Ιατρική Αθήνας
518 Παναγιώτου Παναγιώτης / Νομική Αθήνας
519 Παναγόπουλος Γρηγόρης / Ιατρική Αθήνας
520 Παναγοπούλου Ελένη / Οδοντιατρική Αθήνας
521 Πανδή Θάλεια / Ιατρική Αθήνας
522 Πανόπουλος Νίκος / Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης
523 Πάνου Αντωνία / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
524 Πάνου Κώστας / Ιατρική Αθήνας
525 Παντάκα-Γαρδέλη Παρασκευή / Εργοδηγών Δομικών Έργων
526 Παντάκας Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
527 Πάντος Αντώνης / Τοπογράφων Θεσσαλονίκης
528 Πάντος Στέφανος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
529 Πάντου Νατάσσα / Γραφικών Τεχνών ΚΤΕ
530 Παπαβασιλείου Μπάμπης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
531 Παπαγεωργίου Κλεοπάτρα / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
532 Παπαγεωργίου Νίκος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
533 Παπαγεωργίου Στέφανος / Πάντειος
534 Παπαγκίκα Κατερίνα / Ιατρική Αθήνας
535 Παπαδάκης Λευτέρης / Ιατρική Αθήνας
536 Παπαδάκης Φίλιππος / Γεωπονική Αθήνας
537 Παπαδημούλης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
538 Παπαδιονυσίου Νίκος / ΑΣΟΕΕ
539 Παπαδόπουλος Αλέξης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
540 Παπαδόπουλος Βασίλης / Ιατρική Αθήνας
541 Παπαδόπουλος Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
542 Παπαδόπουλος Πάνος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
543 Παπαδόπουλος Σωτήριος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
544 Παπαδοπούλου Λένα / Φυσικό Θεσσαλονίκης
545 Παπαδουλάκης Βασίλης / Γεωλογικό Μπολώνια
546 Παπάζογλου Σοφοκλής / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
547 Παπαθανασίου Τάμμυ / Πάντειος
548 Παπαϊωάννου Πολυχρόνης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
549 Παπαϊωάννου Τάσης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
550 Παπακυριάκος Άκης / Ιατρική Αθήνας
551 Παπακωνσταντίνου – Ζιώτη Εύη / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
552 Παπακωνσταντίνου Γιώργος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
553 Παπακωνσταντίνου Σταύρος / Οδοντιατρική Αθήνας
554 Παπακώστας Γιώργος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
555 Παπαναστασίου Τάσος / Πάντειος
556 Παπανδρέου Δημήτρης / Οδοντιατρική Αθήνας
557 Παπανικοπούλου Ελένη / Φιλοσοφικής Ιωαννίνων
558 Παπαντριανταφύλλου Μαρία / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
559 Παπαντωνάτος Ντίνος / Οδοντιατρική Αθήνας
560 Παπαντωνόπουλος Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
561 Παπαπέτρος Γιώργος / Νομική Αθήνας
562 Παπαποστόλου Κώστας / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
563 Παπασεραφείμ Βένης / Πολυτεχνική Πάτρας
564 Παπαχρήστου Δημήτρης / ΑΣΟΕΕ
565 Παπουτσής Χρήστος / Νομική Αθήνας
566 Παππάς Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
567 Παππάς Γιωργος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
568 Παππάς Στέλιος / ΑΣΟΕΕ
569 Παρασκευόπουλος Μάκης / Νομική Αθήνας
570 Παρασχάκη Μάχη / ΑΣΟΕΕ
571 Πασχαλίδης Σταύρος / Πάντειος
572 Πασχούλης Βαγγέλης / Εργάτης
573 Πατίστα Ευαγγελία / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
574 Πατρικαλάκης Γιάννης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
575 Πατσούρης Μπάμπης / Νομική Αθήνας
576 Παυλάκης Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
577 Παυλής Γιάννης / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
578 Παυλίδης Δήμος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
579 Πάχνης Βασίλης / Ιατρική Αθήνας
580 Πελακάνου Χαρά / Φιλοσοφική Αθήνας
581 Πεντάρης Βασίλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
582 Πέρρος Δημήτρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
583 Πετράκος Θανάσης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
584 Πετραντωνάκης Νίκος / Μαθηματικών Θεσσαλονίκης
585 Πετρόπουλος Άρης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
586 Πετσάλας Βαγγέλης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
587 Πέττας Αντώνης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
588 Πιπερίδου Τασία / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
589 Πιταούλης Ηλίας / ΑΣΟΕΕ
590 Ποθητάκης Μιχάλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
591 Πολάκης Ανδρέας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
592 Πολύζος Γιάννης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
593 Πολύζου Νέλλη / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
594 Πολυζωίδης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης
595 Ποριώτης Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
596 Πουλημένος Σάββας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
597 Πρεντάκης Αντώνης / Μαθηματικό Θεσσαλονίκης
598 Πρέπης Άλκης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
599 Πρίφτης Γιώργος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
600 Προδρομίδης Γιάννης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
601 Προέδρου Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
602 Προκόβας Γιάννης / Ιατρική Αθήνας
603 Ραζής Δημήτρης / ΑΣΟΕΕ
604 Ρακιτζή Ιωάννα / Γεωπονική Αθήνας
605 Ραφαηλίδης Αποστόλης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
606 Ρεβελάκης Νίκος / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
607 Ρεπούση Μαρία / Φιλοσοφική Αθήνας
608 Ρετάλη Αγγελική / Φιλοσοφική Ιωαννίνων
609 Ρήγας Γιάννης / ΑΣΟΕΕ
610 Ρήγας Σπύρος / Γεωπονική Αθήνας
611 Ρηγινός Νίκος / Εργαζόμενος
612 Ρήγος Αλκης / Πάντειος
613 Ροδοπούλου Ευτυχία / Καλών Τεχνών
614 Ροντογιάννης Ναπολέων / Οδοντιατρική Αθήνας
615 Ρουμπελάκης Γιάννης / Γεωπονική Αθήνας
616 Ρούσσος Νίκος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
617 Σαββάκη – Ευθυμιοπούλου Μαίρη / Ιατρική Αθήνας
618 Σαββάκης Μπάμπης / Ιατρική Αθήνας
619 Σακελλάρη – Κωβαίου Άννα / Σπουδάστρια ΣΒΙΕ
620 Σακελλάρης Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
621 Σακελλαριάδου Ελένη / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
622 Σακελλαρίου Βασίλειος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
623 Σακλαμπάνη Νατάσα / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
624 Σαλούστρος Σταύρος / ΑΣΟΕΕ
625 Σαμαντάς Νώντας / Ιατρική Αθήνας
626 Σαμαντάς Τέλης / Νομική Αθήνας
627 Σαμαράς Μ. Τριαντάφυλλος / Ναυπηγών Μ. Μηχανικών ΕΜΠ
628 Σαμπατακάκης Μιχάλης / Οδοντιατρική Αθήνας
629 Σαμπάτης Γιώργος / Φυσικομαθηματική Αθήνας
630 Σανιδά Φρόσω / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
631 Σαπουνάκη Αναστασία / Νομική Αθήνας
632 Σαπουνάκης Άρης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
633 Σαρακηνός Πάνος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
634 Σαράτση Έλση / Εργαζόμενη
635 Σαράτση Τιτίκα Μαρία / Φιλοσοφική Αθήνας
636 Σαρρή Δώρα / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
637 Σαρρής Κύριλλος / Ιατρική Αθήνας
638 Σεραφείμ Ελευθέριος / Νομική Αθήνας
639 Σεργόπουλος Γιάννης / Νομική Αθήνας
640 Σερεμέτης Βασ. Θεόδωρος / Μαθητής
641 Σηφιανός Γιώργος / Καλών Τεχνών
642 Σηφιανός Νίκος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
643 Σιδέρης Νίκος / Ιατρική Αθήνας
644 Σιούνα Αυγή / Ιατρική Αθήνας
645 Σιούνα Καίτη / Νομική Αθήνας
646 Σίσκος Θανάσης / Οδοντιατρική Αθήνας
647 Σκαλτσά Μόνικα / Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης
648 Σκαμνέλος Γιώργος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
649 Σκιαδάς Χρήστος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
650 Σκοτινιώτης Πάνος / Νομική Αθήνας
651 Σκουλάς Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
652 Σκούρτης Χρήστος / Ιατρική Αθήνας
653 Σκυριανός Μιχάλης / Πάντειος
654 Σμαραγδής Δήμος / ΑΣΟΕΕ
655 Σμυρλής – Λιακατάς / Οδοντιατρική Αθήνας
656 Σμυρλής Χρήστος / Οδοντιατρική Αθήνας
657 Σμυρνιούδης Δημήτρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
658 Σούρλας Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
659 Σπάλας Στάθης / Ιατρική Αθήνας
660 Σπάνιας Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
661 Σπανόλιος Βασίλης / ΑΣΟΕΕ
662 Σπανουδάκης Βαγγέλης / Γεωπονική Αθήνας
663 Σπαρτιάτης Δανιήλ / Μαθηματικό Ιωαννίνων
664 Σπηλιόπουλος Βασίλης / Γεωπονική Αθήνας
665 Σπηλιόπουλος Λύσανδρος Ξ / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
666 Σπηλιώπουλος Διονύσης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
667 Σπύρου Αθηνά / Νομική Αθήνας
668 Σπύρου Παναγιώτης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
669 Σταθάκης Λάζαρος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
670 Σταθόπουλος Πάνος / Οδοντιατρική Αθήνας
671 Σταμπούλογλου Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
672 Σταυρακάκης Γιάννης / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
673 Σταυρίδου Μαρία / Καλών Τεχνών
674 Σταυρίδου Μαρία / Καλών Τεχνών
675 Σταυροπούλου Φούλα / Ιατρική Αθήνας
676 Στεβής Γιάννης / Νομική Αθήνας
677 Στεργιανόπουλος Θανάσης / Πάντειος
678 Στεργιοπούλου Νικολέτα / Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης
679 Στεφάνου Λουκάς / Νομική Αθήνας
680 Στεφάτος Βασίλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
681 Στρουμπής Στρατής / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
682 Συλαΐδης Βασίλης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
683 Συμβουλίδης Αναστάσιος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
684 Συμεωνίδου – Ορφανού Βάσω / Ιατρική Αθήνας
685 Συμεωνίδου-Αστέρη Κόνη / ΑΣΟΕΕ
686 Συρρή Μαρία / Φιλοσοφική Αθήνας
687 Σχινάς Στάθης / Μαθητής
688 Σχοινάς Ανδρέας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
689 Σωτηριάδου Κοραλία / Νομική Αθήνας
690 Ταβανλή Στέλλα / Εργαζόμενη
691 Ταβέλης Γιώργος / Εργαζόμενος σπουδαστής
692 Ταμιωλάκη Μαρία / Ιατρική Αθήνας
693 Ταμιωλάκης Νίκος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
694 Τάντη Μαίρη / Ιατρική Αθήνας
695 Τεντόμας Βασίλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
696 Τερζή Μαρία Αθ / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
697 Τέσκος Σπύρος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
698 Τζανεττή Εύη / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
699 Τζιαντζή Μαριάννα / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
700 Τζίμας Σπύρος / Φιλοσοφική Ιωαννίνων
701 Τζουβάνος Δημήτρης / Γεωπονική Αθήνας
702 Τζουμάκας Στέφανος / Νομική Αθήνας
703 Τζώρτζης Γιάννης / Πάντειος
704 Τζωρτζοπούλου Μαρία / Πάντειος
705 Τηλιγάδας Ελεήμων / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
706 Τόκας Λάμπρος / Εργαζόμενος μαθητής
707 Τόλιος Γιάννης / Βιομηχανική Πειραιά
708 Τομαράς Βλάσσης / Ιατρική Αθήνας
709 Τόσκα Κέλλυ / Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης
710 Τουλιάτος Δήμος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
711 Τουμαζάνη Κατερίνα / Σπουδάστρια Δοξιάδη
712 Τούντας Γιάννης / Ιατρική Αθήνας
713 Τουρνάκη Κάλλια / Χημικό ΦΜΣ Αθήνας
714 Τρανταλλίδης Μάνος / Φαρμακευτικό ΦΜΣ Αθήνας
715 Τρέμη Όλγα / Νομική Αθήνας
716 Τριανταφυλλίδης Δημήτρης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
717 Τριανταφυλλόπουλος Ηλίας / Πάντειος
718 Τριανταφύλλου Κώστας / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
719 Τριανταφυλόπουλος Ηλίας / Πάντειος
720 Τρίγκας Ιωάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
721 Τρίμης Δημήτρης / Πληροφορικής
722 Τριφιάτης Τιμόθεος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
723 Τρουλλινός Θεόφιλος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
724 Τρουλλινού Νίκη / Νομική Αθήνας
725 Τσάβαλος Σταύρος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
726 Τσαγκαράκης Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
727 Τσακίρης Δημήτρης / Πάντειος
728 Τσάμης Χρήστος / Οδοντιατρική Αθήνας
729 Τσάνη-Μαυρέα Χάρις / Ιατρική Θεσσαλονίκης
730 Τσατσάκης Γιάννης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
731 Τσάτσου Άννα / Μαθήτρια
732 Τσαφαράκης Μανούσος / Φυσιογνωστικό ΦΜΣ Αθήνας
733 Τσαφαράκης Σταύρος / Φυσικό ΦΜΣ Αθήνας
734 Τσεκούρας Ευάγγελος / Νομική Αθήνας
735 Τσεμπελής Γιώργος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
736 Τσιδεμιάδου Βαρβάρα / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
737 Τσικονόφυλος Μιχάλης / Οδοντιατρική Αθήνας
738 Τσικόπουλος Νίκος / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
739 Τσιλιβίγκος Γεράσιμος / Ιατρική Αθήνας
740 Τσιμπίδης Θανάσης / ΑΣΟΕΕ
741 Τσιμπούκης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
742 Τσιρογιάννη Βάλια / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
743 Τσοπανίδης Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
744 Τσουπαρόπουλος Κώστας / Νομική Αθήνας
745 Τσουρινάκης Αντώνης / Μαθηματικό Πάτρας
746 Τσούρος Γιώργος / Βιομηχανική Πειραιά
747 Τσούτσουβας Δημήτρης / Πάντειος
748 Φαράκου Φρόσω / Γεωπονική Αθήνας
749 Φασίτσας Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
750 Φέλιος Σωτήρης / Νομική Αθήνας
751 Φίλιος Φίλιππος / Ιατρική Αθήνας
752 Φιλιππάκης Γιώργος / Βιομηχανική Πειραιά
753 Φιωτάκη Αθηνά / Νομική Αθήνας
754 Φλεμετάκης Γιάννης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
755 Φλεμετάκης Γιάννης / Μαθηματικό ΦΜΣ Αθήνας
756 Φλώρος Γιάννης / Πάντειος
757 Φοντάνας Γιάννης / Φυσικό Ιωαννίνων
758 Φούντα Φανή / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
759 Φούντας Κώστας / Ιατρική Αθήνας
760 Φουντουλάκης Ανδρέας / Ιατρική Θεσσαλονίκης
761 Φραγκιαδάκη Ευγενία / Γεωπονική Αθήνας
762 Φράγκου Σωτήρης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
763 Φραντζεσκάκης Αντώνης / Αγρονόμων Τοπογράφων ΕΜΠ
764 Φραντζιός Γεράσιμος / Ιατρική Αθήνας
765 Φρέντζου Ουρανία / Νομική Αθήνας
766 Φρουδάκης Αντώνης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
767 Φυκούρα Ζέλα / Νομική Αθήνας
768 Φωτάκης Κώστας / Φυσικό ΦΜΣ Αθήνας
769 Φωτεινός Γιάννης / ΑΣΟΕΕ
770 Φωτεινού Αγγέλα / Υπομηχανικών Αθήνας
771 Φώτη Δήμητρα / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
772 Χάβα Κάλια / ΑΣΟΕΕ
773 Χάγιος Κώστας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
774 Χαΐνης Κούλης / Ιατρική Αθήνας
775 Χάλκος Νίκος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
776 Χαλούλος Κωνσταντίνος / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
777 Χάνδρας Διονύσης / Γεωπονική Αθήνας
778 Χανιώτης Κώστας / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
779 Χαντζηανδρέου Ανδρέας / Βιομηχανική Πειραιά
780 Χάρακας Κωνσταντίνος / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
781 Χαραλαμπάκη Κάτια / Ιατρική Αθήνας
782 Χαραλαμπίδης Σωτήρης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
783 Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος / Νομική Αθήνας
784 Χαρατσή – Γιωτάκη Ελένη / Ιατρική Αθήνας
785 Χαρίτου Αντωνία / Ιατρική Αθήνας
786 Χαρμπίλας Γιάννης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
787 Χαρτζουλάκης Κώστας / Γεωπονική Αθήνας
788 Χαρώνης Άρης / Ιατρική Αθήνας
789 Χασανάκος Κώστας / Οδοντιατρική Αθήνας
790 Χατζηαβραμίδης Δημήτρης / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
791 Χατζηδάκη Χριστίνα (Νέλλυ) / Εργαζόμενη
792 Χατζηδάκης Άρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
793 Χατζηδημητίου Παναγιώτης / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
794 Χατζηιωάννου Μαρία Χριστίνα / Φιλοσοφική Αθήνας
795 Χατζηιωσήφ-Διακουλάκη Δανάη / Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
796 Χατζηκουτούλης Τάσος / Ιατρική Αθήνας
797 Χατζηλίας Ηλίας / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
798 Χατζημιχάλης Σωκράτης / Ιατρική Αθήνας
799 Χατζησωκράτης Δημήτρης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
800 Χατζόγλου Νίκος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
801 Χατζόπουλος Στάθης / Νομική Αθήνας
802 Χειλά Ειρήνη / Γεωπονική Αθήνας
803 Χειλαδάκη Βάσω / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
804 Χησιμέλη Άννα / Ιατρική Αθήνας
805 Χριστοδουλάκης Νίκος / Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ
806 Χριστοδουλοπούλου Μάρα / Οδοντιατρική Αθήνας
807 Χριστοδούλου Γιώργος / Ιατρική Αθήνας
808 Χριστόπουλος Βασίλης / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
809 Χριστοφιλάκης Μίμης / Πάντειος
810 Χρονόπουλος Δημήτρης / Ιατρική Αθήνας
811 Χρονοπούλου Σοφία / Πάντειος
812 Χρυσοφάκη Λίλιαν / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
813 Χωμενίδης Τάσος / Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
814 Ψαρομήλιγκος Αρτέμης / Σχολή δημοσιογραφίας Όμηρος
815 Ψαρράς Γιώργος / ΑΣΟΕΕ
816 Ψαρράς Δημήτρης / Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ
817 Ψιλοπούλου Αλκμήνη / Φιλοσοφική Αθήνας

tvxs.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο