4/7: Έναρξη των Δωρεάν εγγραφών για τις Ακαδημίες του Α.Ο Ερμή

0

Η ομάδα του Α.Ο Ερμή, ανακοινώνει την έναρξη των Δωρεάν εγγραφών για τις Ακαδημίες του. Από την Τετάρτη 4 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη 8:30μ.μ έως 9:30 μ.μ ,σας περιμένουμε στα γραφεία του Συλλόγου να εγγράψετε τα παιδιά σας.

Πρωταρχικός στόχος της ακαδημίας του Ερμή, είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, και η ομαδικότητα.. Στην ακαδημία μας τα παιδιά θα παίξουν ,θα αθληθούν με ασφάλεια μακριά από τις παγίδες των ημερών μας και θα γίνει ένα ακόμα σκαλοπάτι εκπαίδευσης μετά την οικογένεια και το σχολείο.
Το Δ.Σ συμμερίζεται τις δυσκολίες που περνάει κάθε οικογένεια και η εγγραφή, αλλά και ολόκληρη η συμμετοχή στο ανανεωμένο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας όλο το αθλητικό υλικό καθώς και οι Ιατρικές Εξετάσεις,προσφέρονται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπεύθυνους των Ακαδημιών Παναγιώτη Καμπύλη τηλ. 6974112157 Άκη Πενταφρόνημο τηλ. 6970260347 Και στον Προπονητή Μετριτίκα Γεώργιο τηλ. ‭694 4344702‬

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ