Σήμερα 3/8: Eκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου ,ανοιχτός για το κοινό από τις 22:00 – 24:00, ο Χώρος Β΄ Εθνοσυνέλευσης Άστρους!

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά τις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου προσφέροντας τους αρχαιολογικούς χώρους  και  τα  μουσεία  στο κοινό με ελεύθερη είσοδο σε μια καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού.

Τη νύχτα της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2020, με το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου, 77 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα θα υποδεχθούν το κοινό, με εκδηλώσεις σε 37 από αυτά ενώ ακόμη 40 θα παραμείνουν ανοιχτά για το κοινό. Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης στην Αρκαδία τη νύχτα της 3ης Αυγούστου θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό από τις 22:00 – 24:00 ο Χώρος Εθνοσυνέλευσης Άστρους και ο Αρχαιολογικός Χώρος της Λυκόσουρας.

Οι εκδηλώσεις και η επίσκεψη του κοινού στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν καταρτισθεί για κάθε αρχαιολογικό χώρο και μουσείο στο πλαίσιο περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19 και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα ασφαλείας κατά την περίοδο πραγματοποίησής τους.

Σας περιμένουμε

Για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας Δρ. Άννα-Βασιλική Καραπαναγιώτου Αρχαιολόγος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ