Σήμερα 24/2 & 25/2: Σας προσκαλούμε στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Losing Hope, MAKING HOPE»…

0

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

 Losing Hope… MAKING HOPE, Documentary
Το ντοκιμαντέρ «Losing Hope, MAKING HOPE» είναι μια ταινία μικρού μήκος 30 λεπτών σε Σκηνοθεσία και Παραγωγή Χρήστου Γιατράκου.

Μας περιγράφει το όραμα της Χριστιάνας Γαρδικιώτη και της ομάδας The «Meraki» People που με βάση την Μπλε Οικονομία προσπαθούν να δώσουν ξανά ζωή στον τόπο και στα ερημωμένα χωριά του Πάρνωνα.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί 24/2 & ώρα 19:00μ.μ & 25/2 & ώρα 11:55 π.μ στον κινηματογράφο Cineville στα πλαίσια του Arcadian Screenings Film Festival 2018.

Η ταινία θα προβληθεί επίσης στην Μεγαλόπολη και στην Δημητσάνα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ARCADIAN SCREENINGS 2018 – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


«The Meraki People» Mission: To preserve and share the nature and cultural heritage we were given in mountain Parnonas with the rest of the world by rebuilding Greece to its greatness locally! Read More: THE MERAKI PEOPLE

Directed by Chris Giatrakos.

Χριστιάνα Γαρδικιώτη: «Όραμα της ομάδας The «Meraki» People είναι να αναζωογονηθούν οι κοινότητες του Πάρνωνα. Οργανικό έδαφος σημαίνει οργανική κοινωνία και συνοδεύεται με ενεργειακή, υδάτινη και διατροφική αυτάρκεια που σημαίνει ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ και ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Το πρότυπο χωριό στον πλανήτη όπου οι άνθρωποι δουλεύουν ΣΤΗΝ φύση ΓΙΑ την ΦΥΣΗ εμπνεόμενοι επιχειρήσεις και επιχειρηματικά μοντέλα που μιμούνται την ΣΟΦΙΑ της. Η Ελλάδα ξαναβρίσκει τον εαυτό της με το κάλεσμα να στοιχηματίσουμε ότι μια ντόπια ομάδα μαζί με μια παγκόσμια ομάδα που θα υλοποιήσει την αειφορία στον Πάρνωνα με σκοπό να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση στον ΠΛΑΝΗΤΗ για μια υγιεινή και γεμάτη νόημα ΖΩΗ.»


AERIAL CINEMATOGRAPHY  |  PHOTOGRAPHY  |  CHRIS GIATRAKOS

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ