Χιλιάδες υπογραφές των κατοίκων της περιοχής, κατατέθηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού,για το οριστικό άνοιγμα του Μουσείου…

0

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ    ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ

                                 Άστρος 17-10-18 /ΤΗΛ:2755022152-6945593992

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση συλλόγου Φίλων Αρχαιολογικού μουσείου Άστρους

Μετά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον σύλλογο ,σε συνεργασία με συλλόγους γονέων & κηδεμόνων πολιτιστικών & εξωραϊστικών συλλόγων, ενεργών πολιτών καθώς και αθλητικών σωματείων, έγινε συγκέντρωση χιλιάδων υπογραφών χειρόγραφα καθώς και με ηλεκτρονική ψηφοφορία, προκειμένου να αναδειχθεί τό μεγάλο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στό Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους, πού εξ αιτίας αυτού του προβλήματος παραμένει κλειστό προ ετών.

Ευελπιστούμε νά γίνει τοποθέτηση υπαλλήλου στό Μουσείο τού Άστρους προκειμένου μέ την τοποθέτηση νά ανοίξει μόνιμα και να λειτουργήσει το Μουσείο και ο Ιερός Χώρος τής Β Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στο Άστρος.

Σας ενημερώνουμε ότι ο φάκελλος με τίς χιλιάδες υπογραφές των κατοίκων της περιοχής κατατέθηκε στό Υπουργείο Πολιτισμού καί αναφέρθηκε το ιστορικό του προβλήματος πού αντιμετωπίζει η περιοχή με το κλειστό αρχαιολογικό μουσείο. (Αριθμός πρωτοκόλλου τού εγγράφου 2/12-9-2018)

Ο Σύλλογος; ευχαριστεί θερμά όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν στήν συγκέντρωση των υπογραφών :

Τό σύνολο των συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων & των Πολιτιστικών Συλλόγων.

Τό σύνολο των Εξωραϊστικών Συλλόγων .

Τό σύνολο των Αθλητικών Συλλόγων

Τήν Κοιν.Σ.Επ. <Promo Kynouria> καί τήν διαδυκτιακή της πλατφόρμα< Astros Kynouria news .gr> για την υποστήριξη στην ηλεκτρονική συγκέντρωση των υπογραφών.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ